ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο «Μπομπονέρα»

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται τη Ροζάριο Σεντράλ. Η Μπόκα ήθελε τη νίκη και για λόγους γοήτρου κόντρα στη Ρασίνγκ Κλουμπ, αλλά για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε πως φέτος δεν είναι η χρονιά της.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο «Μπομπονέρα»

Υποτονική εκ νέου εμφάνιση στο δημιουργικό κομμάτι, δεν άξιζε την νίκη σε ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και σκληρά μαρκαρίσματα. Μόνο τρεις νίκες στα εννιά τελευταία παιχνίδια ο αποκαρδιωτικός απολογισμός για τους «χεϊνέσες» που βρίσκονται εκτός της πρώτης δεκάδας στην κατάταξη. Στο «Μπομπονέρα» τουλάχιστον μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες.

Βρίσκει σταδιακά τον δρόμο της η Ροζάριο Σεντράλ υπό την καθοδήγηση του Κάρλος Τέβες που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της. Η καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς ήταν αυτή κόντρα στην αξιόμαχη Μπαράκας Σεντράλ την οποία και κέρδισε πολύ εύκολα. Έχει μείνει πίσω στην κατάταξη, ζητούμενο η διάρκεια στην απόδοση που θα της επιτρέψει αν αποδώσει σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ. Με τον νέο κόουτς έχει ανέβει ο ρυθμός στο παιχνίδι της Ροζάριο, σε over εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δεν είναι στα καλά της η Μπόκα, προτιμότερη επιλογή τα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπόκα Τζούνιορς-Ροζάριο Σεντράλ Γκολ-γκολ (2,10)