Με φόρα η Γιούνγκ Μπόις!

Σε επαναληπτικό αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιούνγκ Μπόις υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Με φόρα η Γιούνγκ Μπόις!

Η Γιούνγκ Μπόις ήταν καλύτερη στην Μπρατισλάβα, δημιούργησε υπερδιπλάσιες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, αλλά μπούκωσε στην τελική προσπάθεια όπου συνήθως είναι αποτελεσματική. Έδειξε πάντως πως είναι η ποιοτικότερη ομάδα του ζευγαριού, μένει να το επιβεβαιώσει στην πράξη στη ρεβάνς. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ελβετίας ενεπλάκη ως συνήθως σε αγώνα ροντέο και αυτή έμεινε όρθια με την επικράτησε 4-3 επί της Λουκέρνης. Φουλ επίθεση αναμένεται και στην αναμέτρηση της Βέρνης με την Σλόβαν, για την νίκη-πρόκριση.

Η Σλόβαν ξέρει πολύ καλά την ποιότητα της Γιούνγκ Μπόις μεσοεπιθετικά και δεν πήρε ρίσκα ούτε στο εντός έδρας ματς. Έδωσε χώρο στον αντίπαλο, πρόσεξε πολύ την άμυνά της και λίγο έλειψε να αρπάξει και την νίκη στις λίγες δικές της καλές στιγμές. Έτσι θα πάει και στην ρεβάνς η πρωταθλήτρια Σλοβακίας, που υπολείπεται ποιοτικά των Ελβετών. Εντός των συνόρων βέβαια, είναι αλλιώς τα πράγματα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος διέλυσε εκτός έδρας την νεοφώτιστη Μίκουλας με 4-1. Καλύτερη ομάδα η Γιούνγκ Μπόις, θα στριμώξει και πάλι από νωρίς στα σχοινιά τους Σλοβάκους, πιθανός ο άσος και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.15: Γιούνγκ Μπόις-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.00)