Η ευκαιρία της Πολωνίας !

Σε καταληκτικό ματς για τον πέμπτο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Σουηδία αντιμετωπίζει την Πολωνία. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Η ευκαιρία της Πολωνίας !

Το ματς θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, με έως 34.000 θεατές. Η Σουηδία δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρία στα πρώτα 60’ κόντρα στη Σλοβακία, αλλά έκτοτε πάτησε γκάζι, έχασε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και βρήκε το γκολ με το πέναλτι του Φόρσμπεργκ. Με νίκη τερματίζει 1η, με «Χ» δεν χάνει τη θέση της στην πρώτη δυάδα. Αν χάσει, δεν θα τερματίσει κάτω από την 3η θέση και οι τέσσερις βαθμοί θα αποδειχθούν αρκετοί για την πρόκριση, που είναι ήδη διασφαλισμένη.

Η Πολωνία είχε παθητικό ρόλο με την Ισπανία, αλλά και δοκάρι (42’) συν χαμένο τετ α τετ στην ίδια φάση. Είχε δεχθεί νωρίτερα το γκολ, ωστόσο ισοφάρισε με τον Λεβαντόβσκι και στο 58’ γλίτωσε από πέναλτι, για να κρατήσει δύσκολα το 1-1. Γλίτωσε την ήττα που θα σήμαινε τον αυτόματο αποκλεισμό, πήρε τα πάνω της η ομάδα του Πάουλο Σόουζα. Με νίκη τερματίζει στην πρώτη δυάδα σε κάθε περίπτωση, με κάθε άλλο αποτέλεσμα δεν μπορεί να ελπίζει. Ακόμη και αν τερματίσει 3η, οι δύο βαθμοί είναι αδύνατο να φέρουν πρόκριση. Καίγεται η Πολωνία, άνετη η Σουηδία, πληρώνει χρυσάφι το διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Σουηδία-Πολωνία 2 (2.75)