Πληρώνει η Κροατία !

Στον καταληκτικό αγώνα του τέταρτου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Κροατία αντιμετωπίζει την Σκωτία. Η σημερινή στοιχηματική πρόταση για το Euro 2020

Πληρώνει η Κροατία !

Το ματς θα διεξαχθεί στην Γλασκώβη της Σκωτίας. Η Κροατία ανέβασε στροφές στην επανάληψη του ματς με την Τσεχία, ισοφάρισε με τον Πέρισιτς και πήρε την ισοπαλία (1-1). Με νίκη φτάνει τους τέσσερις βαθμούς και λογικά περνάει ακόμη και μέσω της τρίτης θέσης. Για να μπει στη δυάδα, πέραν της νίκης της, θέλει επικράτηση της Αγγλίας επί της Τσεχίας και κάτι από τα δύο να γίνει με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Στα 16 τελευταία ματς του Ευρωπαϊκού έχει δύο ήττες (9-5-2), βασίζεται στην εμπειρία και την ποιότητα του ρόστερ.

Η Σκωτία τα έδωσε όλα στο βρετανικό ντέρμπι με την Αγγλία και σε ένα κακό ποιοτικά ματς κράτησε το 0-0. Ο βαθμός την κρατάει «ζωντανή», καθώς με νίκη φτάνει τους τέσσερις βαθμούς (λογικά θα είναι αρκετοί ακόμη και αν τερματίσει 3η). Για να πιάσει τη δεύτερη θέση, χρειάζεται νίκη, ήττα της Αγγλίας και κάτι από τα δύο να γίνει με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Δεν έχει σκοράρει στα έξι από τα οκτώ ματς που έδωσε σε τελική φάση Euro. Οι Σκωτσέζοι παίζουν στην έδρα τους, αλλά η Κροατία έχει καλύτερη ομάδα, καίγεται για νίκη και μπορεί να την πάρει σε εξαιρετική απόδοση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
22.00: Κροατία-Σκωτία 1 (2.55)