Γκολ στη Λουκέρνη!

Για τον τέταρτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας στην Λίγκα Εθνών η Ελβετία υποδέχεται στην Λουκέρνη την Ουκρανία. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας .

Γκολ στη Λουκέρνη!

Η Ελβετία που έφθασε μια ανάσα από σπουδαία νίκη επί της Ισπανίας, αλλά αρκέστηκε στον βαθμό. Τώρα χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στην Ουκρανία για να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Της κάνει ακόμα και το 1-0 ή το 2-1, αλλά υπολείπεται σε νίκη με ένα γκολ και σκορ με πολλά γκολ όπως 3-2, 4-3, 5-4 κλπ. Το μείζον θέμα γα την Ελβετία παραμένει η αμυντική λειτουργία, ενώ μπροστά έχει την ποιότητα και σκοράρει. Τέσσερα στα πέντε ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Η Ουκρανία πάλεψε κόντρα στην Γερμανία, αλλά δε μπόρεσε να αποκομίσει θετικό αποτέλεσμα. Πλέον για να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία της αρκεί ισοπαλία. Περνά επίσης με ήττα διαφοράς ενός γκολ στα επίπεδα 3-2, 4-3, 5-4 κ.λ.π. Αποκλείεται όμως με ήττα 1-0, 2-1 και φυσικά με οποιοδήποτε σκορ παραπάνω από ένα γκολ διαφορά Η άμυνα αποτελεί και για την Ουκρανία την αχίλλειο πτέρνα στο παιχνίδι της. Μπροστά έχε το γκολ ακόμα και κόντρα σε τοπ αντιπάλους, αλλά τα μετόπισθεν αποτελούν την χαρά κάθε αντιπάλου. Ποντάρουμε στις αδύναμες άμυνες και επιλέγουμε τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.45: Ελβετία-Ουκρανία Γκολ-γκολ (2.10)