Όλα για όλα το Μέμφις!

Για την καταληκτική αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, το Μέμφις χρειάζεται πάση θυσία την νίκη κόντρα στο χαλαρό Μιλγουόκι

Όλα για όλα το Μέμφις!

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ διεξάγεται σήμερα και στην δυτική περιφέρεια γίνεται χαμός για τις θέσεις 8 και 9 που οδηγούν στα πλέι οφ. Οι Μέμφις Γκρίζλις έτσι όπως τα έκαναν το προηγούμενο διάστημα με συνεχόμενες ήττες, κινούνται πλέον στην κόψη του ξυραφιού. Θέλουν πάση θυσία την νίκη για να μπουν στα πλέι οφ ο Τζα Μοράντ και η παρέα του.

Το θετικό για τους Γκρίζλις είναι πως απέναντί τους βρίσκεται το Μιλγουόκι που δεν έχει ανάλογες ανησυχίες. Απλά περιμένουν την συμμετοχή στα πλέι οφ οι Μπακς, έχοντας διασφαλίσει την πρώτη θέση. Εκτεταμένο ροτέισον πλέον, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ούτως ή άλλως να είναι τιμωρημένος για την κουτουλιά που έριξε στον Βάγκνερ. Δεν λέμε πως θα κάτσουν να χάσουν όσοι αγωνιστούν, αλλά το κίνητρο νίκης του Μέμφις θα κάνει την διαφορά. Παίρνουμε τον άσο και με 3,5 πόντους χάντικαπ για να διπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
23.00: Μέμφις Γκρίζλις-Μιλγουόκι Μπακς 1 (-3,5 πόντοι) 2.00