ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!

Μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!

Μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και απόψε (21.30, NS2), υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» - Με όλα τους τα… όπλα οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ - Τι αλλαγές ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς - Η παγίδα του πρώτου ματς και ο Αστέρας που ζορίζει.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός είναι πιο αποτελεσματικός και γιατί ενσωματώθηκαν εύκολα τα νέα αποκτήματα.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Υποχρέωσή μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

Νέο «ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ» έφερε ο Ολυμπιακός - Πήρε τον 18χρονο Βόσνιο δεξιό μπακ ΝΕΜΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣ, που θα μείνει δανεικός στη Μλάντοστ.


ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΜΠΟΣΙΛΙΑ

Συνεχίζουν στη Γαλλία να διατηρούν στο προσκήνιο τον Βραζιλιάνο χαφ της Μονακό.

ΟΧΙ… ΤΟΥΡΕ

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ δεν το κρύβει ότι η ομάδα του είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, αλλά η διοίκηση θα κάνει τα… δωράκια της μετά την Κράσνονταρ, χωρίς να πάει όμως σε επιλογές τύπου Τουρέ.

Απ’ όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα χαιρετήθηκε η χθεσινή επιστολή του ΝΙΚΟΥ ΓΑΒΑΛΑ σε όλους τους διευθυντές επικοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

«Μεγαλείο ψυχής ο Μπλατ»

Ο Βασίλης Κικίλιας συνάντησε στο γραφείο του τον προπονητή του Ολυμπιακού και τον βράβευσε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας του - «Εμπνέει τα νέα παιδιά, δίνει κουράγιο και δύναμη, αποτελεί παράδειγμα στον χώρο του αθλητισμού» τόνισε, με τον Αμερικανό κόουτς να σχολιάζει: «Νιώθω ευθύνη να στείλω ένα θετικό μήνυμα, για να δώσω κίνητρο σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ!

Γιατί ο Μαρτίνς έγινε ο πιο αγαπητός Πορτογάλος προπονητής που έχει έρθει στον Ολυμπιακό κι ας είναι ο πέμπτος στη σειρά κι ας μην έχει πάρει ούτε πρωτάθλημα ούτε Κύπελλο, ενώ όλοι οι άλλοι συμπατριώτες του σήκωσαν τρόπαια!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Η Γιούβε και η… πλάτη της!

Ανήμερα της έναρξης της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, στην αφετηρία βρίσκεται και η ιταλική Σέριε A - Φαβορί του Καμπιονάτο η -επί 8 συναπτά έτη- πρωταθλήτρια Γιουβέντους, με τις Νάπολι και Ίντερ να εμφανίζονται ως πιθανότερες διεκδικήτριες του τίτλου.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ