Ο Κώστας Γκατσιούδης στο πλευρό της Κελεσίδου

Ο Κώστας Γκατσιούδης, ο σπουδαίος Έλληνας ακοντιστής του παρελθόντος, στηρίζει την Τασούλα Κελεσίδου στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Ο Κώστας Γκατσιούδης στο πλευρό της Κελεσίδου

Η δήλωση του Κώστα Γκατσιούδη:

«Ποιός μπορεί να απουσιάσει από το πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, ποιός μπορεί να μη δηλώσει παρών και να ενταχθεί σε μία κίνηση ανθρώπων που δεσμεύονται να αγωνιστούν για να διασφαλίσουν το μέλλον του αθλήματός μας και της Ομοσπονδίας; Το κάλεσμα της υποψήφιας προέδρου του ΣΕΓΑΣ, αγαπημένης συναθλήτριας και Ολυμπιονίκη, με βρίσκει παρών, στρατιώτη στην προσπάθεια που γίνεται. Με υπερηφάνεια και Τιμή.

Κώστας Κουκοδήμος: Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ, στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου!

Μετέχω κι εγώ στις εκλογές μαζί με την Τασούλα Κελεσίδου υποψήφιος με την Αναγέννηση, έτοιμος να προσφέρω όπως και όπου μου ζητηθεί, για να φέρουμε την πραγματική αναγέννηση στο στίβο. Η λογική και η καρδιά μου δείχνουν το δρόμο. Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε. Αν όχι εμείς τώρα, με την εμπειρία και την γνώση που έχουμε για τις πραγματικές ανάγκες των αθλητών, τότε ποιός θα μπορέσει να ξαναδώσει στο στίβο τη χαμένη αίγλη; Η δραστηριοποίησή μου στα κοινά του ΣΕΓΑΣ δίπλα στην Τασούλα και τα άλλα παιδιά είναι επιβεβλημένη.

ΣΕΓΑΣ: Υποψήφια για την προεδρία η Τασούλα Κελεσίδου

Η επιλογή αυτή αποτελεί ταυτόχρονα μονόδρομο για το σύνολο των αθλητών και αθλητριών της χώρας που βρέθηκαν παροπλισμένοι από την ομοσπονδία τους. Κορυφαίοι πρωταθλητές που από την πρώτη γραμμή των αγωνισμάτων μας βρεθήκαμε στο σαλόνι του σπιτιού μας να κοιτάζουμε τα μετάλλια στη βιτρίνα, γιατί προφανώς κάποιοι δεν μας ήθελαν στα πόδια τους. Τώρα όμως μας θυμήθηκαν, τώρα που η Τασούλα Κελεσίδου βγήκε μπροστά να μας ενώσει, αλήθεια, τόσα χρόνια που ήταν όλοι αυτοί;

Στίβος: Και ο Γιάννης Βούρος στο πλευρό της Κελεσίδου

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί με την Τασούλα, για μία νέα σύγχρονη Ομοσπονδία, φάρο για τα νέα παιδιά που τώρα ξεκινούν αθλητισμό. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει πισωγύρισμα για κανέναν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το πήραμε απόφαση, θα αγωνιστούμε και θα διεκδικήσουμε, δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σε όλα τα νέα παιδιά, δίπλα σε όλους τους προπονητές καθημερινά.

Η Σακοράφα υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τα σωματεία και τα παιδιά της

επαρχίας ουσιαστικά, για να μπορέσουν να βγουν οι επόμενοι πρωταθλητές. Ενωμένοι στις διεκδικήσεις θα τα καταφέρουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας