ΣΕΓΑΣ: Υποψήφια για την προεδρία η Τασούλα Κελεσίδου

Η Αναστασία Κελεσίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη θέση του προέδρου στον ΣΕΓΑΣ στις προσεχείς εκλογές.

ΣΕΓΑΣ: Υποψήφια για την προεδρία η Τασούλα Κελεσίδου

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστή μέσω σημερινής (18/10) δήλωσής της η Αναστασία Κελεσίδου.

Η 47χρονη πρώην πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, «ασημένια» Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Σίδνεϊ (2000) και της Αθήνας (2004), αναφέρει επί λέξει στη δήλωσή της:

«Υπηρέτησα με ήθος, αυταπάρνηση και γενναιότητα τον ελληνικό αθλητισμό! Είχα πάντα μέσα στην καρδιά μου τη χώρα μου, πήρα τη δύναμή της και νίκησα.

Τίμησα τον ελληνικό στίβο, με ταπεινότητα, συνέπεια και αγάπη.

Ανήκω σε αυτόν τον χώρο, είναι η ζωή μου, από μικρό κοριτσάκι 12 ετών που γνώρισα τον αθλητισμό από δύο μοναδικούς εργάτες του στίβου, τον Λάζαρο Καλύβα και τον Γιάννη Χρίστογλου, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκα δίπλα στον μεγάλο μου δάσκαλο, τον αείμνηστο Κώστα Σπανίδη, από τον οποίο έμαθα ακόμη και στις στιγμές θριάμβου να προτάσσω το εμείς αντί για το εγώ.

Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ.

Οι συνθήκες ωρίμασαν, το έναυσμα δόθηκε, ήρθε η ώρα της ενεργοποίησης και της συσπείρωσης όλων μας, δεν περισσεύει κανείς. Θέλω να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους παλιούς συναθλητές μου, στους νέους, στους προπονητές, στα σωματεία της ομοσπονδίας, στον φίλαθλο κόσμο, αλλά και στη σημερινή απελθούσα διοίκηση να πάμε μαζί.

Να γίνουμε ομάδα για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού και να δημιουργήσουμε τον στίβο που ονειρευόμαστε όλοι εμείς. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις!

Με γνωρίζετε όλοι πολύ καλά!

Είμαι έτοιμη να πορευθώ μαζί σας, γιατί ο στίβος μάς ενώνει!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς».