Η Σακοράφα υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Η πρωταθλήτρια στον ακοντισμό και βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο στην Ομοσπονδία στίβου

Η Σακοράφα υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Την προεδρία του ΣΕΓΑΣ θα διεκδικήσει η ελληνίδα πρωταθλήτρια στον ακοντισμό και βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα μετά την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣ Τρικάλων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του θεσσαλικού συλλόγου συνεδρίασε χθες με μοναδικό θέμα την πρόταση υποψηφιότητας τηςΣακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου ανέλυσαν τους λόγους της πρότασης τους, προτάσσοντας την διαδρομή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στους παγκόσμιους στίβους, αλλά και τη λαμπρή συνεχόμενη παρουσία της στον κοινωνικό στίβο.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Τρικάλων, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του συλλόγου, Ελευθέριος Σούλας, και ο γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Γιουβρής, αναφέρει:

«Η πορεία της με γνώμονα πάντα αρχές, αξίες και ιδανικά αδιαπραγμάτευτα, την καθιέρωσε στην συνείδηση των πολιτών ως μια προσωπικότητα με σιδερένια θέληση, πίστη και σταθερότητα στις αρχές της.

Πιστεύοντας ότι η ήρθε η στιγμή να τεθεί επικεφαλής ενός χώρου που τον έζησε, γνώρισε, αγάπησε, τίμησε και υπηρέτησε με την φιλοδοξία να προσθέσει το δικό της λιθαράκι και το μεράκι της, την προτείνουμε ομόφωνα για την προεδρία της ομοσπονδία μας, με τη βεβαιότητα ότι θα πετύχει απόλυτα το όραμα της».

Εκτός της Σακοράφα υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ έχει θέσει και η Ολυμπιονίκης στη δισκοβολία Τασούλα Κελεσίδου.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας