Κώστας Κουκοδήμος: Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ, στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου!

Ο Κώστας Κουκοδήμος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ. Θα είναι στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, με την κίνηση της Αναγέννησης

Κώστας Κουκοδήμος: Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ, στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου!

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου:

«Η υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για το αξίωμα της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ αποτελεί εξαιρετική τιμή για τον κλασικό αθλητισμό και όλους εμάς τους αθλητές που αγωνιστήκαμε στα γήπεδα όλου του κόσμου.

Υπήρξα ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για τα χρώματα της γαλανόλευκης, εκείνοι οι αθλητές που σκόρπισαν χαρά, κέρδισαν το χειροκρότημα και χάρισαν μετάλλια στην πατρίδα είναι οι ικανότεροι και οι καταλληλότεροι να υπηρετήσουν την κορυφαία Ομοσπονδία και όλους τους αθλητές του ελληνικού στίβου.

ΣΕΓΑΣ: Υποψήφια για την προεδρία η Τασούλα Κελεσίδου

Θα είμαι στο πλευρό της ως υποψήφιος τιμώντας την πορεία της στον αθλητισμό, το ήθος, τη σεμνότητα και την αποφασιστικότητά της να εργαστεί για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κλασικού αθλητισμού.

«Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού»: Με πρωταθλητές για τη νέα διοίκηση στον ΣΕΓΑΣ

Οφείλω να υπενθυμίσω σε εκείνους που επιλεκτικά ξεχνούν πως η Κελεσίδου είναι εκείνη η αθλήτρια που με τα μετάλλια της δόξασε την Ελλάδα και την Ομοσπονδία της. Δεν της χαρίστηκε τίποτα.

Κώστας Κουκοδήμος

Ολυμπιονίκης

Δήμαρχος Κατερίνης».