Λεωνίδας Θεοδωρακάκης: Οι ιστορίες μιας ζωής γεμάτης Ολυμπιακό!

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Και φυσικά, στο ΦΩΣ εξιστορούσε πολλές άγνωστες πτυχές από γεγονότα του παρελθόντος. Απολαύστε τις τελευταίες συνεντεύξεις του ιστορικού προέδρου και αθλητή του Ολυμπιακού!

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης: Οι ιστορίες μιας ζωής γεμάτης Ολυμπιακό!

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης

Η συνέντευξη του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη στο ΦΩΣ, στις 19 Μαρτίου του 2018! Αποκαλύψεις για Γουλανδρή, Παλοτάϊ, Κόκκαλη, Μαρινάκη και... Δεληκάρη! Η έξοδος του Νίκου Γουλανδρή από την προεδρία του Θρύλου. Τι συνέβη με τον Παλοτάι και την Άντερλεχτ το 1975; Πώς αδίκησε τον Ολυμπιακό η Χούντα; Ποιος προσπάθησε να καλμάρει το μίσος των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό; Πόσοι ξέρουν ότι ο Δεληκάρης έκλαιγε για να γυρίσει στον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό; Ποια ήταν ιστορικά η μεγαλύτερη προσφορά του Σωκράτη Κόκκαλη και γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο ιδανικός διάδοχός του; Τι σήμαινε ο Θεόδωρος Νικολαϊδης και το «ΦΩΣ» για το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας;

Αποκαλύψεις Θεοδωρακάκη για Γουλανδρή, Παλοτάϊ, Κόκκαλη, Μαρινάκη και... Δεληκάρη

Στις 17 Απριλίου του 2018, με αφορμή τον θάνατο του Παλοτάι και το ένθετο του “Φωτός” με τίτλο “Από την Κάλιαρι στον... Παλοτάϊ”, ο μοναδικός παράγοντας εκείνης της εποχής, που βρισκόταν εν ζωή, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, είχε κάνει παρέμβαση και εξιστορούσε τον αστικό μύθο και το χρυσό ρολόι Ρόλεξ.

Το χρυσό ρολόϊ του Παλοτάϊ(pics, vid)

Στις 9 Ιουλίου του 2018 μάς μίλησε και για μπάσκετ! Με αφορμή τη μεταγραφή του του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε τη συμπεριφορά του πατέρα του, Αργύρη Παπαπέτρου, προς το κλαμπ.

Θεοδωρακάκης: «Και ο Αργύρης Παπαπέτρου μας κορόϊδεψε»

Στις 13 Μαρτίου του 2019, έχοντας χειριστεί "καυτά" θέματα όχι μόνο ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη πολλά χρόνια, αλλά και πιο πριν, στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, αποκάλυψε στο «ΦΩΣ» μυστικά για τον Γιώργο Δεληκάρη και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης: «Η αλήθεια για τη μεταγραφή του Δεληκάρη στον Παναθηναϊκό»

Στις 27 Μαρτίου μίλησε στο ΦΩΣ για τον Τάκη Συνετόπουλο και τον Γιώργο Κούδα! O Λεωνίδας Θεοδωρακάκης είχε... απασφαλίσει. Μας βοήθησε στα ιστορικά αφιερώματα που κάνουμε. Διότι όσα ξέρει εκείνος για την εποχή αυτή, δεν τα ξέρει κανείς άλλος. Εκείνος χειριζόταν τα θέματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αποκάλυψη Θεοδωρακάκη: «Ποιος πήγε τον Συνετόπουλο στον Ολυμπιακό»-vid