Θεοδωρακάκης: «Και ο Αργύρης Παπαπέτρου μας κορόϊδεψε»

Με αφορμή το unfair του Ιωάννη Παπαπέτρου,  ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, θυμήθηκε τη συμπεριφορά του πατέρα Αργύρη Παπαπέτρου προς το κλαμπ.

Θεοδωρακάκης: «Και ο Αργύρης Παπαπέτρου μας κορόϊδεψε»

Ο πρόεδρος των προέδρων Λεωνίδας Θεοδωρακάκης που τον τελευταίο καιρό οικουρεί, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι, θυμήθηκε “Ήταν το 1985 όταν κάναμε επαφή με τον Αργύρη Παπαπέτρου, που έπαιζε στον Πιερικό. Μιλήσαμε τηλεφωνικά, ήταν στη Θεσσαλονίκη και συμφωνήσαμε να έρθει στον Ολυμπιακό. Πράγματι τις επόμενες ημέρες ήρθε στη Λέσχη του Ολυμπιακού μαζί με τον μάνατζερ του για να υπογράψουμε τα συμβόλαια.

Εκείνη την ώρα όμως κλείναμε τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή και του είπαμε να περιμένει, αφού είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Μόλις τελειώσαμε με το ποδόσφαιρο, βγήκαμε από το γραφείο για να συζητήσουμε με τον Παπαπέτρου και τον μάνατζερ του. Άφαντοι, τους ψάχναμε παντού, ακόμη και έξω από τη Λέσχη, αλλά έφυγαν χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν. Μετά μάθαμε ότι υπέγραψε στον Παναθηναϊκό”

Και μετά από χρόνια “Συναντήθηκα με τον Αργύρη Παπαπέτρου στο ΣΕΦ και με χαιρέτησε με σκυμμένο κεφάλι. Δεν του ανέφερα κάτι για το παρελθόν, αλλά του είπα “δεν πειράζει, δεν έγινε η μεταγραφή με σένα, τουλάχιστον ήρθε ο μικρός στον Ολυμπιακό”

Και κατέληξε: "Όταν έμαθα ότι ο γιός πήρε σε ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, δεν συμφώνησε και απλά είπε οτι είμαστε σε καλό δρόμο, μου ήρθε στο μυαλό η συμπεριφορά του πατέρα του και φοβήθηκα ότι η ιστορία θα επαναληφθεί. Δυστυχώς έγινε ότι και στο παρελθόν".

Διαβάστε το unfair του Παπαπέτρου.