Ολυμπιακός: Στήριξη στον Ερασιτέχνη που δεν πέταξε λευκή πετσέτα

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ύστερα από μια ομολογουμένως εξαιρετική σεζόν για τον Ερασιτέχνη, καλείται να στηρίξει τη διοίκηση που δεν πέταξε λευκή πετσέτα και δεν κορόιδεψε τους οπαδούς του κορυφαίου συλλόγου της χώρας.

Ολυμπιακός: Στήριξη στον Ερασιτέχνη που δεν πέταξε λευκή πετσέτα

Περίπου έναν χρόνο πριν, τη στιγμή που ακόμη και φίλοι του Ολυμπιακού είχαν φέρει την...καταστροφή για τον Ερασιτέχνη, είχαμε γράψει πως παίκτες έρχονται και παρέρχονται, ο Ολυμπιακός μένει!

Τώρα λοιπόν που η σεζόν 2020-21 ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικά σχεδόν σε όλα τα αθλήματα που διατηρεί και έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός – το μεγαλύτερο μέρος – των τμημάτων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά καλείται να στηρίξει τη διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη.

Καλείται να στηρίξει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό όχι γιατί τη σεζόν που ολοκληρώθηκε το πόλο γυναικών έκανε τρεμπλ και πήρε και το Σούπερ Καπ Ελλάδας.

Καλείται να στηρίξει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, όχι γιατί το πόλο έκανε το νταμπλ ξανά, πήρε το Σούπερ Καπ για ακόμη μια σεζόν και πήγε εκ νέου στην τελική φάση του LEN Champions League.

Καλείται να στηρίξει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, όχι για το βόλεϊ ανδρών κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Καλείται να στηρίξει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, όχι για το τμήμα κολύμβησης μέσα στη Θεσσαλονίκη και το Ποσειδώνιο πανηγύρισε ένα ακόμη τρεμπλ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού καλείται να στηρίξει τον Ερασιτέχνη και τμήματά του, γιατί η διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη δεν κορόιδεψε, δεν είπε ψέματα και δεν πέταξε λευκή πετσέτα.

Πόσες φορές ακούσαμε και διαβάσαμε τους προηγούμενους μήνες για λευκή πετσέτα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και διάλυση;

Να ήταν έτσι οι λευκές πετσέτες… Με τρεμπλ, νταμπλ και τρόπαια σε μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά για όλο τον κόσμο.

Δεν είναι όμως μόνο οι «κούπες» και οι διακρίσεις. Το πιο σημαντικό είναι η αλήθεια. Θυμάστε τί είχε συμβεί όταν μέσα στη σεζόν αποχώρησαν Χριστοδούλου, Γιώτα και Χίπε; Τα σχόλια που είχαν γίνει τα έχετε ξεχάσει; Τί είχε πει τότε η διοίκηση του Ερασιτέχνη; Θα επιστρέψουν οι κοπέλες τη νέα αγωνιστική περίοδο, όταν και θα έχει ξεπεραστεί με το καλό ο...σκόπελος της πανδημίας που είχε δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Όχι μόνο επέστρεψαν και οι τρεις στο μεγάλο λιμάνι αλλά ο Ολυμπιακός προχώρησε και σε ισάριθμες τεράστιες μεταγραφές (Σάλας, Παράιμπα, Τέιλορ) από το εξωτερικό, κάνοντας την ομάδα πανίσχυρη.

Στο βόλεϊ ανδρών; Επίσης η διοίκηση έχει προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ, με σημαντικές κινήσεις και από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα.

Στο πόλο γυναικών; Μια ομάδα που πήρε τα πάντα έχει ήδη ενισχυθεί με την Έλενα Ξενάκη – εκ των κορυφαίων φουνταριστών στον κόσμο - και τις εξαιρετικές περιφερειακές Κίρα Κρίστμας, Μπριζίτ Σλίκινγκ.

Στο πόλο ανδρών; Ένα ρόστερ που τρομάζει και είναι δεδομένο πως τα επόμενα χρόνια θα φέρει πολλά τρόπαια στο μεγάλο λιμάνι. Επιστροφή των Φουντούλη, Κολόμβου και μεταγραφές Φιλίποβιτς, Μπούσλιε, Μπίγιατς, Ράντοβιτς που ανεβάζουν επίπεδα την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Ακόμη και στο χάντμπολ ανδρών, που οι περισσότεροι βιάστηκαν να το...διαλύσουν, η διοίκηση κάνει τις κινήσεις της, ενισχύει την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου ελπίδα όλων φυσικά είναι να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός την τελευταία δεκαετία έχει γιγαντωθεί σε όλα τα αθλήματα γιατί έχει πλάνο, διοίκηση που δεν κοροϊδεύει, αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να αγωνίζονται με τα ερυθρόλευκα αλλά και έναν κόσμο που στήριζε και στηρίζει τον σύλλογο.

Το ίδιο καλείται να κάνει και φέτος. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του Ολυμπιακού και να προσπαθήσει από την πλευρά του, όπως μπορεί, να βοηθήσει και να σταθεί στο πλευρό της διοίκησης.

Η αγορά της κάρτας μέλους είναι ένας τρόπος στήριξης, σε μια περίοδο όπου τα μπάτζετ των τμημάτων έχουν ανέβει και η διοίκηση βγαίνοντας από μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη περίοδο, ενισχύει τα τμήματά της με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων εντός συνόρων αλλά και την Ευρωπαϊκή διάκριση.