Παίκτες έρχονται και παρέρχονται, ο Ολυμπιακός μένει!

Οι αλλαγές σε κάποια από τα ρόστερ των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όπως είναι φυσιολογικό, έφεραν αντιδράσεις και φωνές, άλλοτε ψύχραιμες, άλλοτε επιθετικές.

Παίκτες έρχονται και παρέρχονται, ο Ολυμπιακός μένει!

Μάλιστα κάποιοι, πριν καλά-καλά φύγει ο Μάης, «τόλμησαν» να μιλήσουν ακόμη και για διάλυση τμημάτων (!), βγάζοντας όπως πάντα βιαστικά συμπεράσματα για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού.

Έναν σύλλογο που την τελευταία δεκαετία, όσον αφορά τα τμήματα του Ερασιτέχνη πάντα, έχει χαρίσει στον κόσμο του τεράστιες συγκινήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αμέτρητες κούπες στις εγχώριες διοργανώσεις, Ευρωπαϊκά σε ομαδικά αθλήματα και φυσικά τελικούς σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Κάθε χρόνο. Όχι ένα «μπαμ» και μετά τέλος!

Σαφώς και κάθε χρονιά δεν μπορεί να είναι ίδια. Ούτε φυσικά ο Ολυμπιακός έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, εντός και εκτός συνόρων.

Κανένας δεν παίζει μόνος του. Παίζουν και οι αντίπαλοι, οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για να κερδίζουν, μάλιστα, τον Ολυμπιακό. Τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του Ολυμπιακού και να προσπαθήσει από την πλευρά του, όπως μπορεί, να βοηθήσει και να στηρίξει την ομάδα.

Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει πως παίκτες έρχονται και παρέρχονται αλλά η ομάδα είναι αυτή που πάντα μένει.

Ηρεμία και υπομονή. Είναι τα βασικά συστατικά σε κάθε οικογένεια. Δεν είναι στιγμή για να βγει και πάλι το... Ολυμπιακόμετρο, προκειμένου να ξεκινήσουν οι γνωστές «χαζές» μετρήσεις.

Οι αντίπαλοι αυτό περιμένουν...