Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Χίπε, Χριστοδούλου, Γιώτα

O Oλυμπιακός έστησε την εφετινή ομάδα του στις Σάσι Χίπε, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και σίγουρα απογοητεύθηκαν οι φίλοι του όταν εμαθαν ότι μετακόμισαν στο εξωτερικό. Τι ισχύει με τις τρεις βολεϊμπωλίστριες...

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Χίπε, Χριστοδούλου, Γιώτα

Πρώτα απ όλα να ξακαθαρίσουμε ότι οι τρεις σωματοφύλακες του Θρύλου, δεν έμειναν ελεύθερες, δεν πουλήθηκαν, απλά δανείσθηκαν σε ομάδες του εξωτερικού για να μείνουν σε απραξία όλο το χρόνο και το καλοκαίρι θα επιστρέψουν στον Πειραιά, γιατί είχαν υπογράψει διετή συμβόλαια. Για αυτό και η Χίπε έκανε ανάρτηση και διευκρίνισε ότι δεν είπε αντίο.

Ο Ολυμπιακος ορθώς δάνεισε τις παίκτριες του γιατι απλούστατα εκτίμησε και ορθώς, οτι το πρωτάθλημα Ελλάδας δεν θα ξεκινήσει ή δεν θα τελειώσει ή θα είναι μια παρωδία με δεδομένο ότι πρέπει να ολοκληρωθεί ως στις 15 Απριλίου, λόγω εθνικών ομάδων. Σε λίγο μπαίνει ο νέος χρόνος η ΚΥΑ που εκδόθηκε μιλάει για προπονήσεις 1-6 Ιανουαρίου, στις 7 θα εκδοθεί νέα και ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα και δεν θα ξαναδιακοπεί όταν είναι πασιφανές οτι η κυβέρνηση δεν πολυνοιάζεται για το αθλητισμό, αφού είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο, που διακόπηκαν τα πρωταθλήματα βόλει, πόλο, χάντμπολ, μπάσκετ γυναικών.

Ξηντάρα σε Παναθηναϊκό, Τσοπανίδου σε ΑΟ Θήρας χωρίς εγγυήσεις για πρωτάθλημα

Κι αν αρχίσει τον Φεβρουάριο, πώς θα τελειώσει στις 15 Απριλίου με 14 ομάδες και πλέι οφς, πλέι άουτ, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν και αναβολές λόγω κρουσμάτων; Και πως θα παίζουν Σάββατο, Τετάρτη, Σάββατο με μετακινήσεις σε Νάξο, Σαντορίνη, όταν οι περισσότερες παίκτριες δουλεύουν ή σπουδάζουν έστω και μέσω τηλεκπαίδευσης;

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι δεν θα γίνει αυτό το πρωτάθλημα, κι αν ξεκινήσει θα είναι ένα φιάσκο με τις ομάδες να μη μπορούν να ταξιδέψουν, να έχουν μόλις μια επτάδα ή να αποχωρούν εν μέσω περιόδου με οικονομικά προβλήματα, αφού πρέπει να πληρώνουν και τα τεστ.

Εύλογα θα αναρωτηθείτε γιατί ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Θήρας και ο ΠΑΟΚ υπερθεματίζουν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και η απάντηση είναι απλή. Θεωρούν μεγάλη ευκαιρία να γίνει ένα πρωτάθλημα με αποδυναμωμένο Ολυμπιακό μπας και πάρουν έναν τίτλο. Ο Παναθηναϊκός επιπροσθέτως δεν θέλει να κακοκαρδίσει την κυβέρνηση, την εποχή που του υποσχέθηκε γήπεδα...Υπομονή και θα δούμε ποιός θα δικαιωθεί στο τέλος, γιατί τότε ξυρίζουν τον γαμπρό ή στην προκειμένη περίπτωση τη …νύφη. Γιατί αν σε ένα μήνα μάθουμε ότι δεν θα γίνει το πρωτάθλημα, τότε αυτές οι ομάδες θα πρέπει να πληρώσουν όλα τα συμβόλαια μέχρι τελευταίο σεντς. Ο Ολυμπιακός εξάλλου ήταν ο πρώτος που ζητούσε να μη διακοπεί το πρωτάθλημα και επέμενε να ξαναρχίσουν οι προπονήσεις όταν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια.

Και μια διόρθωση. Οι Αμαζόνες δεν είναι υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος λογω Νέας Δημοκρατίας. Καμμια σχέση….

Κι όσο για τους φίλους του Ολυμπιακού που αναθεματίζουν τη διοίκηση οτι ξεπουλάει, ας μη βιάζονται, γιατί το ίδιο έκαναν όταν έφυγαν οι Ζακχαίου, Λαμπρούση και μετά αναδιπλώθηκαν όταν είδαν το ρόστερ της ομάδας.