Σοφία Μπεκατώρου: Συσπείρωση αλήθειας και δικαίου απέναντι στην κατάχρηση εξουσίας

Η Σοφία Μπεκατώρου, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της, τονίζει ότι η προσωπική της περιπέτεια «δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα» και καλεί σε συσπείρωση αλήθειας και δικαίου απέναντι στην κατάχρηση εξουσίας.

Σοφία Μπεκατώρου: Συσπείρωση αλήθειας και δικαίου απέναντι στην κατάχρηση εξουσίας

Η Σοφία Μπεκατώρου με ανάρτησή της ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη προς το πρόσωπό της. Η χρυσή Ολυμπιονίκης που αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης τόνισε ότι η προσωπική της περιπέτεια δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα. Μάλιστα, δηλώνει αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βγουν στο φως ανάλογες περιπτώσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τα αναρίθμητα μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης που λαμβάνω σε μια στιγμή δοκιμασίας για μένα και την οικογένειά μου. Με συγκινούν και μου δίνουν δύναμη!

Θέλω όμως να επαναλάβω, ότι η προσωπική μου περιπέτεια δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα που αφορά μόνο εμένα. Είναι μέρος ενός συνολικού και χρόνιου προβλήματος που αφορά στην κατάχρηση εξουσίας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην παρούσα διοίκηση της ΕΙΟ. Αυτό το συνολικό πρόβλημα ήρθε στο προσκήνιο με πρωτοβουλία του Νίκου Κακλαμανάκη, ο οποίος μίλησε από το βήμα της Βουλής για τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Είμαστε μια ομάδα και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον αγώνα μας ως ομάδα, υπηρετώντας τα πιο υψηλά ιδανικά του αθλητισμού. Είμαστε αποφασισμένοι να μην εστιάσουμε ο καθένας στο προσωπικό του θέμα, την προσωπική του τραυματική εμπειρία, αλλά να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο, ώστε να βγουν όλα στο φως. Ακόμα και αυτά που μέχρι και σήμερα είναι στο σκοτάδι. Να ενθαρρύνουμε όλες και όλους να μιλήσουν!!

Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις συναθλήτριες και τους συναθλητές μου και όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου μας, ώστε ενωμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα.

Με αυτό το σκεπτικό, επιλέγω να προκρίνω την από κοινού νομική εκπροσώπηση της άτυπης ομάδας μας και όχι την προσωπική μου νομική εκπροσώπηση. Οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Στόχος και κίνητρό μας να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουν τα νέα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον στον ελληνικό αθλητισμό.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοφία Μπεκατώρου: Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σοφία Μπεκατώρου: Το συγκλονιστικό βίντεο που αποκαλύπτει τη σεξουαλική κακοποίηση (vid)

Κούγιας υπέρ Αδαμόπουλου: «Μας βολεύει να απενοχοποιηθούμε ως κοινωνία»

Σοφία Μπεκατώρου: Το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» διακόπτει τη δωρεά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Παραίτηση Χριστόπουλου από την ΕΙΟ: «Οι συνθήκες δεν με εκφράζουν»

Μόνο όταν η Σοφία ακούστηκε, το «δυσάρεστο περιστατικό» έγινε «αποτρόπαια πράξη»

Δημητρακόπουλος: «Έχω παράπονο από τη Μπεκατώρου. Αν την είχα μπροστά μου θα της έλεγα...»

Ξέσπασε o πρώην σύζυγος της Σοφίας Μπεκατώρου: «Δεν το θυμήθηκε τώρα, δεν το ξέχασε ποτέ»

Αδαμόπουλος: «Η καταγγελία Μπεκατώρου είναι ψευδής, συκοφαντική και υποβολιμαία»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας