Αδαμόπουλος: «Η καταγγελία Μπεκατώρου είναι ψευδής, συκοφαντική και υποβολιμαία»

Επιστολή στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, έστειλε ο εκπρόσωπος της ΕΙΟ Αριστείδης Αδαμόπουλος. Υποστηρίζει πως η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου είναι ψευδής, συκοφαντική και υποβολιμαία.

Αδαμόπουλος: «Η καταγγελία Μπεκατώρου είναι ψευδής, συκοφαντική και υποβολιμαία»

Αναλυτικά η επιστολή του Αριστείδη Αδαμόπουλου:

«ΠΡΟΣ : κ. Σπύρο Καπράλο,

Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε.

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακολουθώ με έκπληξη τις δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου, σύμφωνα με τις οποίες φέρομαι να την έχω κακοποιήσει σεξουαλικά πριν από 23 χρόνια.

Το γεγονός αυτό το πληροφορήθηκα για πρώτη φορά σήμερα και, όπως έχω ήδη δηλώσει, η καταγγελία είναι ψευδής, συκοφαντική και υποβολιμαία.

Παρολαυτά, αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι, λόγω της μεγάλης αρνητικής δημοσιότητας που έχει λάβει το θέμα, είναι πολύ πιθανό να πληγεί το κύρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το οποίο πρέπει να βρίσκεται πάντοτε ψηλά για το καλό του ελληνικού αθλητισμού. Γι’ αυτό το λόγο και μόνο και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μου απέναντι στην Ε.Ο.Ε., σας δηλώνω ότι από σήμερα και μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως αυτής από τις αρμόδιες αρχές θα παύσω να συμμετέχω στις συνεδριάσεις των οργάνων της Ε.Ο.Ε., των οποίων είμαι μέλος και γενικά θα απέχω από την άσκηση των καθηκόντων μου από οποιαδήποτε άλλη θέση κατέχω στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αρ. Αδαμόπουλος

Αθήνα, 16.01.2021».