Χάλκινο για τον "ερυθρόλευκο" Σγουρόπουλο στην Πολωνία

Την τρίτη θέση κατέλαβε και στο ομαδικό νέων ο αθλητής του Ολυμπιακού, πρόκριση στο ταμπλό του απλού κορασίδων για Παπαδημητρίου, Γραμματοπούλου.

Χάλκινο για τον "ερυθρόλευκο" Σγουρόπουλο στην Πολωνία

Με δύο μετάλλια ίδιας απόχρωσης θα φύγει από το Τσέτνιεβο και το πολωνικό όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Την Πέμπτη (24/5) είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό νέων και το Σάββατο (26/5) έφτασε επίσης στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στο ομαδικό.

Με τους Ιάπωνες συμπαίκτες του Άοτο Ασάζου και Τακέρου Κασίβα, αφού κατέκτησαν την πρωτιά στο προκριματικό γκρουπ την Παρασκευή (25/5), σήμερα έκαμψαν τη Σουηδία Α στα προημιτελικά και στη συνέχεια αποκλείστηκαν στα ημιτελικά από τη Ρουμανία.

Έτσι, σε αυτά τα καλά αγωνιστικά τεστ και τον συνολικό απολογισμό, που περιλάμβανε και την 5η θέση στο απλό νέων, το κοινό σημείο για τον αθλητή του Ολυμπιακού ήταν ότι η πορεία του σε κάθε αγώνισμα διακόπηκε από Ρουμάνους.

Θυμίζουμε ότι με τους ίδιους Ασιάτες αθλητές είχε πάρει τον Απρίλιο το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό του βελγικού όπεν, ενώ στο διπλό των αγώνων του Τσέτνιεβο συνεργάστηκε με τον Λιθουανό Μεντάρδας Στανεκβίτσιους.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ