Παυλίδης: «Σοβαροί στον τελικό, με σεβασμό στον αντίπαλο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης μίλησε για τον νικηφόρο ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη αλλά και τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου.

Παυλίδης: «Σοβαροί στον τελικό, με σεβασμό στον αντίπαλο»

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο απόγευμα στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη Βουλιαγμένη, είναι τι ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο προπονητής της ομάδας γυναικών του πόλο Χάρης Παυλίδης, αλλά… κάτι δεν του άρεσε.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-5: «Αέρας» ο Θρύλος, σηκώνει αύριο και το Κύπελλο Ελλάδας!

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε το παράπονό του, ότι η ομάδα του, από τη στιγμή που «κλείδωσε» τη νίκη, επιδόθηκε σε επιπολαιότητες.

Αναλυτικά ο Χάρης Παυλίδης είπε μετά το ματς με τη Βουλιαγμένη:

«Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Κάναμε πολλά μπλοκ, κοντρολάραμε το ρυθμό, δεν δεχθήκαμε γκολ στην κόντρα και από φουνταριστό. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως μόλις κλειδώσαμε τη νίκη, κάναμε επιπόλαια σουτ. Δεν έχει σημασία πόσο είναι το σκορ. Η ομάδα ήταν σοβαρή στην άμυνα, δεν είχαμε φόβο και κάπου δικαιολογώ τις παίκτριες. Αυτό είναι το μελανό σημείο της ομάδας μου».

Για τον τελικό ανέφερε: «Θέλω στον τελικό να είμαστε σοβαρή σαν ομάδα και να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε πως είμαστε καλύτερη και θα κερδίσουμε. Αυτό το ξέρουν όλοι. Στον αθλητισμό έχουν γίνει πολλά. Μπορεί να σε τιμωρήσει το ίδιο το άθλημα. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό στην ομάδα μου. Θέλω να έχουμε ένα σοβαρό πρόσωπο.»