Αυτός ο Ολυμπιακός δεν χάνει στο Ντουμπρόβνικ

Ο Ολυμπιακός εάν πιάσει την απόδοση που είχε την Τρίτη (17/10) μέσα στην Ιταλία με αντίπαλο την Προ Ρέκο, δεν χάνει τον «τελικό» από τη Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ.

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν χάνει στο Ντουμπρόβνικ

Ημέρα με τη νύχτα ο Ολυμπιακός της πρεμιέρας του Champions League με αντίπαλο τη Γιουγκ στον Πειραιά, με αυτόν που είδαμε την Τρίτη (17/10) μέσα στην Ιταλία κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Και είναι λογικό γιατί η ομάδα του Πειραιά μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη και παίζει ωραίο πόλο. Κυνηγάει την κόντρα, έχει κίνηση, βγάζει ωραίες συνεργασίες και όταν το μυαλό είναι... καθαρό η μπάλα στην επίθεση χάνεται.

Μπορεί να μην κέρδισε η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν μέσα στην Ιταλία αλλά άφησε υποσχέσεις με την εμφάνισή της και εάν παίξει το ίδιο πόλο και μέσα στο Ντουμπρόβνικ με αντίπαλο τη Γιουγκ (1/11) την επόμενη αγωνιστική δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει τον… τελικό και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά για τους Πειραιώτες που παρατάχθηκαν ξανά χωρίς τον Μάρτον Βάμος και ελπίζουν να τον έχουν μαζί τους στο Ντουμπρόβνικ.

Ένας εξαιρετικός περιφερειακός, με καταπληκτικό αριστερό χέρι που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον παίκτη παραπάνω.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός απέναντι στην Προ Ρέκο, είχε φοβερό ποσοστό (4/6) μέχρι και τα μέσα της τρίτης περιόδου αλλά στη συνέχεια αν και κέρδισε αποβολές τις πέταξε όλες στα σκουπίδια. Αυτό «πόνεσε» το βράδυ της Τρίτης (17/10) κόντρα στην Προ Ρέκο όπως και τα έξι από τα οκτώ γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Τρία τέρματα σημείωσε η Προ Ρέκο στα τελευταία 2,5 λεπτά της πρώτης περιόδου (το 0-3 έγινε 3-3)

Τρία τέρματα σημείωσε η Προ Ρέκο στα τελευταία 2,5 λεπτά της δεύτερης περιόδου (το 5-7 έγινε 8-7)