Len Champions League: Κέρδισε η Προ Ρέκο και…έπιασε τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στον Πειραιά από την Μπαρτσελονέτα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Α’ Ομίλου, μαζί με την Προ Ρέκο.

Len Champions League: Κέρδισε η Προ Ρέκο και…έπιασε τον Ολυμπιακό

Η Προ Ρέκο έστω και δύσκολα πέρασε από το Αννόβερο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν τη νίκη με 11-8 και…έπιασαν στη δεύτερη θέση του Α’ ομίλου τον Ολυμπιακό, από τον οποίο είχαν χάσει με 9-7 στον Πειραιά στην πρεμιέρα.

Η Μπαρτσελονέτα με 5/5 είναι φυσικά στην κορυφή του Α’ ομίλου και την επόμενη αγωνιστική περιμένει στη Βαρκελώνη την Προ Ρέκο.

Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Βουλιαγμένη, που μετά τη νίκη της με 13-12 επί της Γιαντράν Σπλιτ είναι στην 4η θέση, μαζί με τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς. Οι Κυπελλούχοι Σερβίας επικράτησαν 11-10 της Ντιναμό Τιφλίδας.

Μπαρτσελονέτα, Ολυμπιακός και Προ Ρέκο έχουν φυσικά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση στο final 8 και όπως δείχνουν τα πράγματα για την 4η θέση που επίσης οδηγεί στην τελική φάση του Champions League θα μονομαχήσουν Βουλιαγμένη, Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς και Γιαντράν Σπλιτ.

Ο ΝΟΒ πήρε βαθμό στο Κραγκούγεβατς και απόψε (10/1) κέρδισε τη Γιαντράν Σπλιτ.

Η Βαθμολογία (σε 5 αγώνες): Μπαρτσελονέτα 15, Ολυμπιακός 12, Προ Ρέκο 12, Βουλιαγμένη 7, Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς 7, Γιαντράν Σπλιτ 6, Αννόβερο 0, Ντιναμό Τιφλίδας 0.

Επόμενη αγωνιστική (24/1): Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, Μπαρτσελονέτα – Προ Ρέκο, Ντιναμό Τιφλίδας – Αννόβερο, Γιαντράν Σπλιτ – Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς.