Βουλιαγμένη – Γιαντράν Σπλιτ 13-12: Μέσα στο κόλπο της πρόκρισης

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 13-12 της Γιαντράν Σπλιτ και παραμένει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση του Champions League στο πόλο ανδρών.

Βουλιαγμένη – Γιαντράν Σπλιτ 13-12: Μέσα στο κόλπο της πρόκρισης

Σημαντική νίκη για τη Βουλιαγμένη στον Α’ όμιλο του Champions League. Επικράτησε 13-12 της Γιαντράν Σπλιτ και βρίσκεται στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο final 8 του Βελιγραδίου, πίσω από Μπαρτσελονέτα, Ολυμπιακό και Προ Ρέκο.

Με εξαίρεση ένα κακό διάστημα στην τρίτη περίοδο, ο ΝΟΒ ήταν εξαιρετικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε σε μεγάλη μέρα τους Χαλυβόπουλο, Καλογερόπουλο και Τρούλο και κατάφερε δίκαια να φτάσει σε μεγάλη νίκη.
Η ομάδα της Βουλιαγμένης είχε δημιουργήσει και διαφορά τριών γκολ στη διάρκκεθα του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει μέχρι το φινάλε, καθώς οι Κροάτες μείωσαν στο ένα και στο τελικό 13-12.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ 13-12

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 2-3, 4-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 3, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Αλμύρας, Κουρόυβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ (Τζούρο Μαρέλγια): Μάρτσελιτς, Μπούριτς 1, Μάρινιτς Κράγκιτς 1, Τσάγαλι, Μπούτιτς, Πέικοβιτς, Μπούκιτς, Ζόβιτς 1, Ντέλιτς, Ντόμπουντ 2, Σέτκα, Τομάσοβιτς, Άνιτς.