Ραντνίτσκι – Βουλιαγμένη 9-9: Όρθια η Βουλιαγμένη στο Κραγκούγεβατς (highlights)

Η Βουλιαγμένη πήρε τον βαθμό (9-9) στο Κραγκούγεβατς με αντίπαλο τη Ραντνίτσκι για την 1η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Champions League στο πόλο ανδρών. 

Ραντνίτσκι – Βουλιαγμένη 9-9: Όρθια η Βουλιαγμένη στο Κραγκούγεβατς (highlights)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-1 (ημίχρονο) και 9-7 (3.34 πριν από το τέλος), η Βουλιαγμένη επέστρεψε και πήρε τον βαθμό με τρομερό τον Παπασηφάκη, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ!

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε 1-0 με τον Τρούλο αλλά ακολούθησε ένα 5-0 (!) της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς που έλεγχε απόλυτα τον αγώνα. Ο ΝΟΒ δεν είχε λύσεις στην επίθεση, ο Ντομποζάνοφ ήταν εξαιρετικός στο τέρμα των Σέρβων και όλα δούλευαν ρολόι για την ομάδα του Ούρος Στεφάνοβιτς.

Ο ΝΟΒ όμως δεν τα παράτησε και παρά το 5-1 του πρώτου ημιχρόνου, μπήκε αλλαγμένος στο νερό στο τρίτο οκτάλεπτο. Έπαιξε πιο σκληρή άμυνα, ο Τζωρτζάτος ανέβασε το ποσοστό του στις αποκρούσεις και η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς σιγά-σιγά ροκάνισε τη διαφορά.

Οι Σέρβοι αγχώθηκαν, δεν είχαν καλές επιλογές και η Βουλιαγμένη όχι μόνο επέστρεψε με τους Καλογερόπουλο, Παπασηφάκη να είναι…φωτιά στην επίθεση, πέρασε και μπροστά με 6-5!

Σε λιγότερο από δύο λεπτά, στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, η Ραντνίτσκι γύρισε το ματς με τέρματα των Ραντούλοβιτς, Βρλιτς (7-6), ωστόσο ο Νικολαΐδης στον παίκτη παραπάνω απάντησε στην επόμενη επίθεση για τον ΝΟΒ (7-7) σε ένα ματς που ξεκίνησε στραβά για τη Βουλιαγμένη αλλά έγινε ντέρμπι, με τη Ραντνίτσκι όμως να σκοράρει σχετικά εύκολα όπως είχε κάνει στις δυο πρώτες περιόδους. Έτσι ξέφυγε 9-7 (3.34 πριν από τη λήξη) αλλά και πάλι ο ΝΟΒ επέστρεψε και ισοφάρισε γρήγορα με δύο γκολ του εξαιρετικού Παπασηφάκη (9-9, 2.02 πριν από το φινάλε του αγώνα).

Στη συνέχεια ο ΝΟΒ έβγαλε και την άμυνα στον παίκτη λιγότερο, αλλά η δική του επίθεση δεν ήταν καλή. Έτσι μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό. Το σουτ του Γιάνκοβιτς 29’’ πριν από τη λήξη πέρασε άουτ και στη συνέχεια ο Βουγιασίνοβιτς κάλεσε τάιμ άουτ. Ο Χαλυβόπουλος πήρε την προσπάθεια με την μπάλα να περνά άουτ ενώ απέμεναν δύο δευτερόλεπτα. Ο Ούρος Στεφάνοβιτς πήρε με τη σειρά του τάιμ άουτ αλλά η ομάδα του δεν απείλησε κι έτσι οδηγηθήκαμε στο τελικό 9-9.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 0-5, 4-3.

Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Ούρος Στεφάνοβιτς): Ντομποζάνοφ, Μπράνκοβιτς, Στανόγιεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 2, Τσουκ 1, Βίτσο 1, Ουκρόπινα, Γκαβρίλοβιτς, Πιέβαντσιτς 1, Ραντούλοβιτς 2, Λούκιτς, Βρλιτς 1, Τοντορόφσκι.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης