Το μυαλό του Νταβίντ Πάλμα στον κόσμο του Ολυμπιακού

Στη Βαρκελώνη ήθελαν σαν τρελοί το final four της EuroLeague γυναικών στο πόλο, για να αποφύγει η Σαμπαντέλ τον Πειραιά. Τι είπε ο προπονητής της Ισπανικής ομάδας, Νταβίντ Πάλμα. 

Το μυαλό του Νταβίντ Πάλμα στον κόσμο του Ολυμπιακού

Δεν ήθελαν οι Ισπανίδες να παίξουν για το ευρωπαϊκό στο… κάστρο του Ολυμπιακού. Αναφέραμε και προ ημερών πως οι «ερυθρόλευκες» εδώ και οκτώ χρόνια έχουν χάσει μόλις ένα ματς για την EuroLeague στον Πειραιά.

Αυτό το ξέρουν στη Βαρκελώνη, με τη Σαμπαντέλ να μένει εκτός final four πέρσι, αφού έχασε στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό, ενώ και το 2015 πάλι στον Πειραιά στο final four, στον τελικό της EuroLeague, είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό, προερχόμενη από ένα αήττητο σερί τριών ετών, που σταμάτησε στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Ο προπονητής της Σαμπαντέλ, Νταβίντ Πάλμα, ξεκαθάρισε πως «η διοίκηση ήθελε το φάιναλ φορ στην έδρα μας. Προσπάθησε, αλλά δεν ήταν εύκολο για τον σύλλογο να πάρει τη διοργάνωση, μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση για τα οικονομικά, με την πανδημία των τελευταίων ετών. Θα προσπαθήσουμε ξανά του χρόνου».

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, το μυαλό του Πάλμα είναι στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά: «Πάντα είναι περίπλοκα εκεί τα παιχνίδια. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γεμίζουν το κολυμβητήριο. Είναι καυτό κοινό. Ενεργό κοινό. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα. Ως ομάδες πιστεύω είμαστε ισοδύναμες. Διαθέτουμε και οι δύο πολίστριες υψηλού επιπέδου. Σπουδαίες τερματοφύλακες και ένα πολύ καλό αμυντικό σύστημα».