LEN Euroleague γυναίκες: Το Σάββατο (27/2) στις 12.45 ο πρώτος αγώνας Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνεχίζει τις προπονήσεις, χωρίς επίσημο αγώνα βέβαια και προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τη Σαμπαντέλ. Ο πρώτος αγώνας στη Βαρκελώνη το Σάββατο στις 12.45.

LEN Euroleague γυναίκες: Το Σάββατο (27/2) στις 12.45 ο πρώτος αγώνας Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός

Η ώρα για την πρώτη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Σαμπαντέλ για τα προημιτελικά της Euroleague στις γυναίκες πλησιάζει. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη χωρίς επίσημο αγώνα φυσικά αφού ακόμη το πρωτάθλημα γυναικών δεν έχει ξεκινήσει, κοιτάζει την πρώτη «ναυμαχία» κόντρα στην κάτοχο του τίτλου από το 2019 Σαμπαντέλ.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώτος αγώνας στην έδρα της Σαμπαντέλ ορίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο (27/2) στις 12.45.

Οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στο κολυμβητήριο όπου το 2019 στον τελικό του φάιναλ φορ ηττήθηκαν με το έτσι θέλω από τη Σαμπαντέλ, με τις Ισπανίδες να κατακτούν τον τίτλο.

Ο επαναληπτικός είναι φυσικά στην έδρα του Ολυμπιακού και έχει οριστεί για τις 13 Μαρτίου, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι ώρες έναρξης των αγώνων ρεβάνς. Αυτή στη στιγμή είναι γνωστές μόνο οι ώρες έναρξης των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης.

Το Σάββατο (27/2) θα γίνουν και οι αναμετρήσεις Κίνεφ Κίρισι – Ντιναμό Ουραλότσκα, Ματαρό – Ουίπεστ.

Η αυλαία της φάσης των 8 για την Euroleague στο πόλο γυναικών, ανοίγει την Τετάρτη (24/2) με την αναμέτρηση Ρόμα – Ντουναϊσβάρος.