Πόλο: Επτά ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης – Στο Champions League ο Υδραϊκός

Ο Υδραϊκός δήλωσε συμμετοχή στο Champions League και θα συμμετάσχει στην προκριματική φάση, μαζί με τη Βουλιαγμένη. Ο Ολυμπιακός θυμίζουμε πως έχει προκριθεί απευθείας στη φάση των ομίλων. Αναλυτικά οι συμμετοχές των ομάδων μας σε άνδρες και γυναίκες.

Πόλο: Επτά ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης – Στο Champions League ο Υδραϊκός

Με επτά ομάδες σε άνδρες, γυναίκες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική υδατοσφαίριση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέσσερις (4) ομάδες μας στους Άνδρες και άλλες τρεις (3) στις Γυναίκες, δήλωσαν συμμετοχή στα φετινά (2020-21) Ευρωπαϊκά Κύπελλα Υδατοσφαίρισης που διοργανώνει η Len.

Ολυμπιακός: Δήλωσε συμμετοχή στην Ευρώπη σε άντρες και γυναίκες

Αναλυτικότερα:

Champions League ΑΝΔΡΩΝ: Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Υδραϊκός

Euro Cup ΑΝΔΡΩΝ: Απόλλων Σμύρνης

Euroleague ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός

Να θυμίσουμε πως σε αντίθεση με άλλα τμήματα του συλλόγου, στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ευρώπη για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

H Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης δεν ήθελε να απουσιάζουν δύο ομάδες πρωταγωνίστριες, παρούσες στα κορυφαία ραντεβού και με κόσμο και πίεσαν τον Ολυμπιακό προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ουσία είναι λοιπόν πως ο Ολυμπιακός θα δηλώσει και πάλι βροντερό παρών στο ευρωπαϊκό πόσο, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.