Ολυμπιακός: Νέο τετραετές συμβόλαιο στην Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, έμεινε και η Κανετίδου

Ο Ολυμπιακός...έδεσε και τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Η σπουδαία φουνταριστή υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2025! Ανανέωσε και η Ελένη Κανετίδου

Ολυμπιακός: Νέο τετραετές συμβόλαιο στην Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, έμεινε και η Κανετίδου

Νέο τετραετές συμβόλαιο για την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Ο Ολυμπιακός κάλεσε τη σπουδαία φουνταριστή της ομάδας και της Εθνικής και της πρόσφερε νέο συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν Διαμαντοπούλου και Ελευθεριάδου

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, εκ των κορυφαίων φουνταριστών στον κόσμο είναι μόλις 20 ετών και έχει φυσικά να δώσει ακόμη πάρα πολλά στην ομάδα του Πειραιά αλλά και στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο και η Βασιλική Πλευρίτου

Η διοίκηση του πρωταθλητή Ευρώπης, θέλοντας να την ανταμείψει για την προσφορά της στην ομάδα, της έδωσε νέο συμβόλαιο που λήγει σε τέσσερα χρόνια.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τέσσερα ακόμα χρόνια με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2025», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και η Ελευθερία Πλευρίτου

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός έδωσε νέο συμβόλαιο στην Μαργαρίτα Πλευρίτου

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 4 χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπο μου. Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά για την διατήρηση όλων των εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων ώστε να επαναλάβουμε μια χρόνια όπως η περσινή».

Ολυμπιακός: Τρία χρόνια συμβόλαιο και στην Ιωάννα Σταματοπούλου

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την παραμονή της Ελένης Κανετίδου για έναν χρόνο:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελένη Κανετίδου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022».

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ελένη Κανετίδου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Η περσινή χρόνια θα μείνει αξέχαστη αλλά μπαίνουμε στη νέα με ακόμη περισσότερη όρεξη. Ελπίζω ο COVID να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα και η επόμενη σεζον να κυλήσει ομαλά».