Ξενάκη: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει όλους τους στόχους» (vid)

Η Έλενα Ξενάκη παραχώρησε δηλώσεις στο OSFP TV για τη μεταγραφή της στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. 

Ξενάκη: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει όλους τους στόχους» (vid)

Αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την Εθνική ομάδα στο World League, η Έλενα Ξενάκη, βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας, φωτογραφήθηκε στα «ερυθρόλευκα» και μίλησε στην κάμερα του OSFP TV για τους στόχους της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θέλει την Έλενα Ξενάκη της Βουλιαγμένης!

Παράλληλα η Έλενα Ξενάκη αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού στον οποίο απεύθυνε κάλεσμα για την απόκτηση της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου.

Επίσημο: H μεταγραφή της χρονιάς από τον Ολυμπιακό με την Ξενάκη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Έλενας Ξενάκη στο OSFP TV:

Έλενα, ποια είναι τα συναισθήματα και οι στόχοι σου για τα επόμενα χρόνια που θα φοράς το σκουφάκι του Ολυμπιακού;

«Eίμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πραγματικά θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να κατακτήσει όλους τους στόχους, τις επόμενες χρονιές. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και όπως είπα, είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό μου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να θέλω να μπω στην ομάδα και να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου να ξαναγίνει αυτό την επόμενη χρονιά και την επόμενη τριετία. Ο κάθε αθλητής θέλει να κατακτά κάθε τρόπαιο και κάθε κύπελλο που υπάρχει, οπότε αυτό θέλω να κάνω και εγώ».

Θα είναι εύκολος ο βαθμός προσαρμογής;

«Για αρκετά χρόνια ήμουν αντίπαλος, αλλά θεωρώ ότι η προσαρμογή μου θα είναι καλή διότι με τις περισσότερες κοπέλες γνωρίζομαι χρόνια, έχουμε παίξει μαζί στην Εθνική ομάδα και έχω και κολλητές φίλες».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

«Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη δύναμη για την ομάδα και θα ήθελα με την καινούργια χρονιά να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα, που λόγω του COVID τις προηγούμενες δυο χρονιές δεν συνέβαινε αυτό. Έχω αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό πολλές φορές με τον κόσμο ως αντίπαλο, θα ήθελα πολύ να νιώσω αυτό το συναίσθημα να είναι μαζί με την ομάδα. Καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποκτήσει την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου γιατί με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη να κυριαρχεί στην Ελλάδα και να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη».

Γνωρίστε την Έλενα Ξενάκη μέσω του OSFP TV: