Ο Ολυμπιακός θέλει την Έλενα Ξενάκη της Βουλιαγμένης!

Μετά τις Ασημάκη, Τσουκαλά που...μεγάλωσαν στον Λαιμό και στη συνέχεια έπαιξαν στον Ολυμπιακό, κατακτώντας τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο πρωταθλητής Ευρώπης θέλει από το ΝΟΒ και την Έλενα Ξενάκη!

Ο Ολυμπιακός θέλει την Έλενα Ξενάκη της Βουλιαγμένης!

Η Έλενα Ξενάκη, εκ των κορυφαίων φουνταριστών στον κόσμο που παίζει στη Βουλιαγμένη και στην Εθνική αποτελεί τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού στις γυναίκες.

Η αριστερόχειρας του ΝΟΒ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Βουλιαγμένης και δεν είναι μια εύκολη περίπτωση. Το βέβαιο είναι πως υπάρχει θέμα και ο Ολυμπιακός την θέλει και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την αποκτήσει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η ιστοσελίδα «waterpolonews» για την Έλενα Ξενάκη και την μεταγραφή στον Ολυμπιακό: «Η διεθνής πολίστρια έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου με την ομάδα του Λαιμού, αλλά υπάρχει ρήτρα που παρουσιάζεται διατεθειμένος να καλύψει ο Ολυμπιακός, με τις συζητήσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να είναι σε εξέλιξη».

Εάν τελικά ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή θα μιλάμε φυσικά για μια τεράστια κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού που αποκτά μια Ελληνίδα πολίστρια, με όλο το μέλλον μπροστά της. Με παραστάσεις και τεράστιες δυνατότητες.

Φοβερή στα δύο μέτρα και εξαιρετική στην παίκτρια παραπάνω, όταν τραβιέται εκτός και παίζει στο δεξί "φτερό" εκτελώντας με το αριστερό της χέρι.