Ολυμπιακός-Άρης: Συνθήματα, γεμάτες εξέδρες και με δύο πούλμαν η αποστολή στο Καραϊσκάκη (vids,pics)

Δείτε βίντεο από το «Γ. Καραϊσκάκης» και απ’ όσα έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα στο «παγωμένο» γήπεδο.

Ολυμπιακός-Άρης: Συνθήματα, γεμάτες εξέδρες και με δύο πούλμαν η αποστολή στο Καραϊσκάκη (vids,pics)

Μετά από τρεις μήνες ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά με τις συνθήκες να είναι εντελώς διαφορετικές. Στην εποχή του Covid-19 το παιχνίδι με τον Άρη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί είναι πολύ αυστηρά.

Ολυμπιακός-Άρης: Γεμίζει κόσμο το «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Κατά την είσοδο των δημοσιογράφων έγινε θερμομέτρηση, ενώ άπαντες θα πρέπει να φοράνε μάσκα για να εισέλθουν στο φαληρικό γήπεδο. Οπαδοί δεν θα υπάρχουν στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» και η ατμόσφαιρα φυσικά δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα ματς του Ολυμπιακού.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Η πειραϊκή ΠΑΕ, ωστόσο έχει φροντίσει να «ζεστάνει» όσο είναι δυνατόν την «παγωμένη» ατμόσφαιρα. Η κεντρική κερκίδα του φαληρικού γηπέδου έχει καλυφθεί με πανό που απεικονίζει κόσμο.

Επίσης από τα μεγάφωνα ακούγονται συνθήματα προκειμένου και οι ποδοσφαιριστές να αισθάνονται την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Το fosonline.gr βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σας μεταφέρει εικόνα απ’ όσα συμβαίνουν. Επίσης να σημειώσουμε πως η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο με δύο πούλμαν προκειμένου να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το «Γ. Καραϊσκάκης»…