Ολυμπιακός-Άρης: Γεμίζει κόσμο το «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει προκειμένου να είναι ζεστή η ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ολυμπιακός-Άρης: Γεμίζει κόσμο το «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Τα παιχνίδια στην εποχή του κορονοϊού δεν είναι πρωτόγνωρη διαδικασία για τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει και με τη Γουλβς όταν η πανδημία είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της στη χώρα μας και να σφίγγουν τα μέτρα. Πλέον όμως τα ματς θα γίνονται υπό άλλες συνθήκες και χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Είναι δύσκολο και για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν σε άδειο γήπεδο, αλλά είναι άτι που δεν μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή. Στον Ολυμπιακό, ωστόσο έχουν φροντίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» να παρουσιάζει μία πιο ωραία εικόνα και η ατμόσφαιρα να είναι πιο ζεστή για τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν κόντρα στον Άρη.

Η βουβαμάρα από το άδειο γήπεδο θα καλυφθεί χωρίς να παραβιαστούν οι κανόνες και οι ποδοσφαιριστές δεν θα αισθάνονται μόνοι τους στο παιχνίδι με τον Άρη. Επίσης οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενεργώντας πολύ γρήγορα όλες αυτές τις ημέρες θα καλύψουν τα χιλιάδες κενά καθίσματα της κεντρικής κερκίδας.

Η εικόνα που θα παρουσιάζει το φαληρικό γήπεδο στο παιχνίδι με τον Άρη θα είναι πολύ πιο ωραία από αυτή που είχαμε συνηθίσει σε άλλα ματς κεκλεισμένων των θυρών.