Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται το σχήμα που έκανε το διπλό στην Τούμπα με μία μόνο αλλαγή όπως αναμενόταν.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Το 45ο πρωτάθλημα βρίσκεται στο δρόμο προς τον Πειραιά και εκείνο που απομένει είναι καθαρά το τυπικό για να το πάρει στα χέρια του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες στις 21:30 (NS1) φιλοξενούν τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League.

Ολυμπιακός-Άρης: Συνθήματα, κόσμος και με δύο πούλμαν η αποστολή στο Καραϊσκάκη (vids, pics)

Μετά το χθεσινό 0-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να ανοίξει κι άλλο τη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς. Με νίκη επί των «κιτρινόμαυρων» η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα βρίσκεται 19 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ.

Αυτό, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό κίνητρο για τον Ολυμπιακό που θέλει στα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε να διατηρήσει το αήττητο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχει χάσει κανένα ματς. Είναι ένα ισχυρό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς και γι’ αυτό ο Πορτογάλος ζητάει από τους παίκτες του σοβαρότητα.

Δεν θέλει να δει καμία χαλάρωση ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος αυτό επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του και στον Ρέντη. Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των Πειραιωτών από το προπονητήριο δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες προς τους παίκτες της ομάδας.

Αυτό φάνηκε και την Κυριακή το πρωί με το σχήμα Τούμπας να «κλειδώνει» και για τον αγώνα με τον Άρη. Συγκεκριμένα μία αλλαγή θα υπάρχει σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας και αυτή θα είναι ο Σισέ αντί του Σεμέδο που έχει πάρει άδεια να πάει στην πατρίδα του.

Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι ίδιοι και σε σχηματισμό 4-3-3. Δηλαδή ο Σα κάτω από τα δοκάρι, Ομάρ και Τσιμίκας στα άκρα της άμυνας με τον Μπα και τον Σισέ στα στόπερ. Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι οι τρεις που θα ξεκινήσουν στα χαφ με Βαλμπουενά και Μασούρα στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.