Σολδάνο: «Ήθελα να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό στο Champions League»

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό αλλά και γιατί θέλει να παραμείνει στη Μπόκα Τζούνιορς αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Φράνκο Σολδάνο.

Σολδάνο: «Ήθελα να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό στο Champions League»

Η φετινή χρονιά βρήκε τον Φράνκο Σολδάνο να αγωνίζεται στη Μπόκα Τζούνιορς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στο σύλλογο της πατρίδας του ο οποίος θα πρέπει να πληρώσει την απαιτούμενη ρήτρα στους «ερυθρόλευκους» για τον αποκτήσει.

Ανατροπή με Σολδάνο

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο μέλλον του αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δεν τον γνώριζαν στην αρχή οι φίλοι της Μπόκα Τζούνιορς. Μάλιστα δήλωσε πως η Μπόκα είναι η αγαπημένη του ομάδα από μικρό παιδί.

Μένει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Σολδάνο

Μεταξύ άλλων είπε: «Τις πρώτες μέρες ο κόσμος στο Μπουένος Αϊρες δεν με ήξερε καθόλου, όμως με τον καιρό και μέρα με τη μέρα, έγινε πιο οικείο το πρόσωπο μου και με ακολουθούσαν παντού. Η Μπόκα είναι η ομάδα που ήθελα να πάω από μικρός. Δεν με ένοιαξαν ποτέ τα λεφτά. Πάντα ήθελα να πάω στην Μπόκα, την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν ήξερα αν είμαι έτοιμος να πάω, όμως επί ένα μήνα ήμουν με τη βαλίτσα στο χέρι για να πάω στην Μπόκα. Είναι όπως το είχα ονειρευτεί».

Σιγουριά στη Μπόκα για νέο δανεισμό του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό

Στη συνέχεια σχολίασε και τη σύντομη θητεία του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού λέγοντας μεταξύ άλλων πως ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να αγωνιστεί στο Champions League με τους «ερυθρόλευκους».

«Συζητήσεις Μπόκα Τζούνιορς - Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Σολδάνο»

Χαρακτηριστικά είπε: «Στην Ουνιόν ήμουν ένας σκόρερ, αφού είχα πετύχει 12 γκολ ενώ δεν είχα χάσει κανένα ματς. Όμως πήγα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και σε έξι μήνες έπαιξα μόλις πέντε ματς. Είχα προσφορές από το Μεξικό και την Ασία, όμως ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη και σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που αγωνίζεται στο Champions League».