Σιγουριά στη Μπόκα για νέο δανεισμό του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό

Η Μπόκα Τζούνιορς είναι κοντά σε νέο δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tycsports.

Σιγουριά στη Μπόκα για νέο δανεισμό του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό

Στην Αργεντινή το θέμα του Φράνκο Σολδάνο εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς η Μπόκα Τζούνιορς επιδιώκει να ανανεώσει τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tycsports η πρωταθλήτρια Αργεντινής έχει προχωρήσει τη διαδικασία έτσι ώστε να πάρει ξανά δανεικό τον 25χρονο φορ μέχρι τον Δεκέμβριο.

«Συζητήσεις Μπόκα Τζούνιορς - Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Σολδάνο»

Συγκεκριμένα η tycsports γράφει:

Ο Φράνκο Σολδάνο έχει γίνει βασικό στέλεχος για τον Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο στην πρωταθλήτρια Μπόκα . Για το λόγο αυτό, ο σύλλογος θα κάνει μια σημαντική προσπάθεια να τον κρατήσει και όλα δείχνουν ότι είναι σε θέση να παρατείνει τον δανεισμό του μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δανεισμός του Σολδάνο λήγει στις 30 Ιουνίου και ότι το ποσό εξαγοράς του αποτιμάται σε 4.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Σολδάνο «δείχνει» Μπόκα και περιμένει τον Ολυμπιακό (vid)

Ο 25χρονος επιθετικός νιώθε πολύ καλά στην Μπόκα όπου έπαιξε 16 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ πέρα ​​από το ότι αναδείχθηκε πρωταθλητής και βλέπει με καλό μάτι τη συνέχιση της καριέρας του στην ομάδα.