Ανατροπή με Σολδάνο - Ψάχνει επιθετικό στην Ισπανία η Μπόκα

Ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Χουάν Ρικέλμε, αναζητά έναν νέο επιθετικό στην Ισπανία σύμφωνα με την ιστοσελίδα fichajes, αφού δεν έχει εξασφαλισμένη την παραμονή του Φράνκο Σολδάνο.

Ανατροπή με Σολδάνο - Ψάχνει επιθετικό στην Ισπανία η Μπόκα

Στην Ευρώπη έχει ρίξει «δίχτυα» η Μπόκα Τζούνιορς για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας fichajes, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Χουάν Ρικέλμε σε συνεργασία με τον προπονητή Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο έχει στο στόχαστρό του δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τη φετινή σεζόν σε συλλόγους της La Liga, ενώ παράλληλα γίνεται αναφορά και στην υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο που βρίσκεται στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Μένει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Σολδάνο

Όπως σημειώνεται, στην Μπόκα δεν έχουν σίγουρη την παραμονή του Σολδάνο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» εξαιτίας της αδυναμίας της ομάδας της Αργεντινής να καταβάλει το ποσό εξαγοράς του από τον Ολυμπιακό. Ως εκ τούτου, τα δύο ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα της Μπόκα είναι ο Τζόναθαν Καλέρι και ο Γκουίντο Καρίγιο.

Ο Καλέρι αγωνίστηκε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Εσπανιόλ και σε 26 παιχνίδια μέτρησε 5 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και πάλι με τα χρώματα της Μπόκα και συγκεκριμένα την περίοδο 2014-15.

Από την άλλη, ο Καρίγιο έπαιξε στη Λεγκανές και σε 23 συνολικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Η Μπόκα συνεχίζει τις επαφές της με συλλόγους και μένει να φανεί ποια απόφαση θα πάρει για την ενίσχυσή της το επόμενο διάστημα.