«Συζητήσεις Μπόκα Τζούνιορς - Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Σολδάνο»

Προσπάθεια για να επεκτείνει τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό θα κάνει η Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με αργεντίνικη ιστοσελίδα. 

«Συζητήσεις Μπόκα Τζούνιορς - Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Σολδάνο»

Στην Αργεντινή το θέμα του Φράνκο Σολδάνο εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς ο παίκτης είναι μετέωρος αυτή τη στιγμή ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Σολδάνο δήλωσε πρόσφατα πως δεν έχει καμία ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για το μέλλον του πελάτη του, αλλά έκανε γνωστή την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην Μπόκα.

Τώρα η ιστοσελίδα unosantafe.com, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ουνιόν, πρώην ομάδας του Σολδάνο, αναφέρει ότι η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να πάρει εκ νέου δανεικό τον 25χρονο φορ.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, αυτό δεν θα είναι καλό νέο για την Ουνιόν, η οποία έχει διατηρήσει το 15% μιας μελλοντικής πώλησης του ποδοσφαιριστή και σε περίπτωση δανεισμού του δεν παίρνει μία.

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως ότι η Ουνιόν είχε πρόταση 7.000.000 δολαρίων από τη μεξικανική Μοντερέι, αλλά την απέρριψε ο ίδιος ο Σολδάνο.

Και δεδομένου ότι το συμβόλαιό του θα έληγε τον Ιούνιο του 2019, η Ουνιόν έσπευσε να τον πουλήσει (κοψοχρονιά) τον Δεκέμβριο στον Ολυμπιακό, κρατώντας μόνο το 15% των δικαιωμάτων του κι ελπίζοντας σε μια καλή πώληση.

Αυτή θα μπορούσε να γίνει στην Μπόκα Τζούνιορς αν η πρωταθλήτρια Αργεντινής ενεργοποιούσε τη ρήτρα ύψους 5.000.000 ευρώ που έχει συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο του Σολδάνο με τον Ολυμπιακό.

Με την κρίση όμως του κορονοϊού κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί. Η Μπόκα επιχειρεί να πάρει δανεικό τουλάχιστον για έξι μήνες τον Σολδάνο, αφού θεωρείται σημαντικός παίκτης στην ομάδα.