Μένει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Σολδάνο

Όπως μεταδίδουν τα Μέσα της Αργεντινής, η Μπόκα Τζούνιορς τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα ο Φράνκο Σολδάνο.

Μένει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Σολδάνο

Στην Μπόκα Τζούνιορς θα συνεχίσει την καριέρα του τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο ο Φράνκο Σολδάνο. Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή να ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, αλλά όπως έχουν αναφέρει στην Αργεντινή ο δανεισμός λήγει το καλοκαίρι.

Τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να συνεχιστεί ο δανεισμός του Σολδάνο έως τον Δεκέμβριο του 2020.

Μία εξέλιξη ωστόσο που δεν ευνοεί την Ουνιόν Σάντα Φε, από την οποία ο Ολυμπιακός πήρε τον παίκτη.

Οι Πειραιώτες έχουν αγοράσει το 85% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο 15% το έχει κρατήσει η πρώην ομάδα του. Η Ουνιόν τότε είχε πουλήσει τον ποδοσφαιριστή έναντι 850.000 ευρώ και μάλιστα είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις η απόφαση της διοίκησης να τον παραχωρήσει έναντι ενός τόσο μικρού ποσού.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μπόκα περιλάμβανε μία οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Αν πράγματι η ομάδα της Αργεντινής έδινε αυτά τα χρήματα στον Ολυμπιακό, η Ουνιόν θα έπαιρνε περίπου τα χρήματα που είχε λάβει από τους Πειραιώτες όταν πούλησε τον παίκτη. Συγκεκριμένα θα έβαζε στο ταμείο της ένα ποσό κοντά στα 750.000 ευρώ.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα συμβεί, αφού πλέον στην Αργεντινή μιλούν για οριστική συμφωνία της Μπόκα με τον Ολυμπιακό για να μείνει ο ποδοσφαιριστής έως τον Δεκέμβριο.