Και η Equipe για Ολυμπιακό και Μαρτίνς!

Η Equipe έκανε ειδική μνεία στην ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό!

Και η Equipe για Ολυμπιακό και Μαρτίνς!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο εξωτερικό η ανανέωση της συνεργασίας του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, η οποία θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει «ντόρο» στην πατρίδα του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ ειδική αναφορά στο θέμα έκανε και η Equipe. Συγκεκριμένα, το έγκριτο γαλλικό Μέσο αναφέρει για τον Μαρτίνς και τον σύλλογο του Πειραιά:

«Ενώ το έργο του επαινείται από ολόκληρο τον σύλλογο, ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να παρατείνει το συμβόλαιό του για δύο σεζόν με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον πορτογαλικό τύπο και τον ελληνικό τύπο.

Στο τέλος του Ιουνίου, ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος εντάχθηκε στο σύλλογο το καλοκαίρι του 2018, θα επιτύχει ένα μικρό κατόρθωμα, αφού θα γίνει ο πρώτος προπονητής που ολοκλήρωσε δύο πλήρεις σεζόν στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά από το Έρνεστο Βαλβέρδε (2010-2012). Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω πανδημίας του κορονοϊού, ο Ολυμπιακός βρισκόταν 14 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ».