Στα χέρια του Μαρτίνς το τιμόνι - Συμφωνία με Ολυμπιακό για επέκταση του συμβολαίου του (pics)

O Πέδρο Μαρτίνς συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στα χέρια του Μαρτίνς το τιμόνι - Συμφωνία με Ολυμπιακό για επέκταση του συμβολαίου του (pics)

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού έως το καλοκαίρι του 2022.

Όπως γράφει και το «ΦΩΣ» στο σημερινό του (2/5) φύλλο, ο Μαρτίνς έχει αποκαλύψει στους συνεργάτες του το γεγονός. Η συμφωνία επήλθε μετά τις συζητήσεις που είχε η διοίκηση με τον ατζέντη του.

Η συμφωνία θα επισημοποιηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί σύσκεψη μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή για να προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις της ομάδας, αγωνιστικές και μεταγραφικές.

Ο Μαρτίνς άλλωστε είχε αρχίσει τον προγραμματισμό και για τη νέα σεζόν, γεγονός που έδειχνε πως δεν είχε αμφιβολίες πού θα βρίσκεται του χρόνου.

Το «ΦΩΣ» και το fosonline.gr σάς έχουν γράψει εδώ και καιρό ότι, παρά τα όσα ακούγονταν αλλά και το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, όπως της Λοκομοτίβ, ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο και την κατάσταση υπό έλεγχο.