«Ντόρο» στην Πορτογαλία η ανανέωση Ολυμπιακού-Μαρτίνς

Έκταση στις πορτογαλικές (και όχι μόνο) εφημερίδες η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς για νέο διετές συμβόλαιο

«Ντόρο» στην Πορτογαλία η ανανέωση Ολυμπιακού-Μαρτίνς

Ήταν αναμενόμενο να έχει ιδιαίτερη θέση στα σημερινά ρεπορτάζ των πορτογαλικών εφημερίδων και ιστοσελίδων η επιβεβαίωση ότι ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισαν να επεκτείνουν για άλλα δύο χρόνια τη συνεργασία τους, με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις να έχουν προγραμματιστεί για τις προσεχείς ημέρες.

Οι αθλητικές εφημερίδες στην πατρίδα του 49χρονου τεχνικού τονίζουν ότι οι δύο πλευρές μετά την επιτυχημένη διετία του Μαρτίνς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την σχεδόν βέβαιη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Ελλάδα, έδωσαν τα χέρια για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές για τον Πορτογάλο και τους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό.

Η είδηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού και του Μαρτίνς αναφέρεται και σε άλλα ευρωπαϊκά μέσα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ως μία από τις σημαντικές διεθνείς ειδήσεις, ενώ σχετικά ρεπορτάζ παρουσιάζονται και σε χώρες εκτός Ευρώπης, όπως η Βραζιλία.

Το νέο deal Ολυμπιακού-Μαρτίνς έχει γίνει θέμα και στην Ρωσία, με αφορμή το ενδιαφέρον που είχε δείξει για τον Πορτογάλο το τελευταίο διάστημα η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Παντού τονίζεται ότι και οι δύο πλευρές ήταν απολύτως ικανοποιημένες, με συνέπεια να τα βρουν και σε άλλες σημαντικές λεπτομέρειες όπως είναι το οικονομικό και έτσι να φτάσουν σε ένα νέο πολύ ισχυρό συμβόλαιο του Μαρτίνς με την ελληνική ομάδα.