Η Παλμέιρας σπάει τα νεύρα στον Ντέιβερσον

Ο 27χρονος επιθετικός που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, εξακολουθεί να είναι ενοχλημένος με τη στάση της Παλμέιρας και του προπονητή της απέναντί του. Έπαιξε μετά από καιρό, αλλά ήταν σαν να μην… έπαιξε!

Η Παλμέιρας σπάει τα νεύρα στον Ντέιβερσον

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ντέιβερσον, γνωρίζοντας βεβαίως τις δυσκολίες που υπάρχουν για την πραγματοποίηση μίας τέτοιας μεταγραφής.

Το θετικό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας του. Ο ατζέντης του έχει δώσει διορία στην Παλμέιρας εώς τις 14 Ιουνίου για να δει αν θα αλλάξει στάση το τεχνικό τιμ και όλος ο οργανισμός απέναντί του.

Ο Ντέιβερσον εκεί που ήταν μονίμως στον πάγκο, ξαφνικά τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/5) έπαιξε για λίγα λεπτά στο ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Τζούνιορ Μπαρανγκουίγια από την Κολομβία. Συγκεκριμένα, μπήκε στο 83ο λεπτό και ενώ το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί (ήταν ήδη στο 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ).

Πώς το εισέπραξε όλο αυτό ο 27χρονος επιθετικός; Μόνο με καλό μάτι δεν το είδε… Το ότι έπαιξε μόλις 7-10 λεπτά για τον ίδιο ήταν σαν να μην έπαιξε!

Στην Βραζιλία ανέφεραν ότι η Παλμέιρας του έχει σπάσει πλέον για τα καλά τα νεύρα και θα κάνει υπομονή εώς τις 14 Ιουνίου που διακόπτεται το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Εώς τότε δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο…

Ξέρει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Γνωρίζει επίσης ότι τον εξετάζουν και δύο ομάδες από την Ισπανία, με μία εξ αυτών να είναι μάλιστα η Λεβάντε που κατέχει μάλιστα το 30% των δικαιωμάτων του!

Όλα δείχνουν ότι ο Ντέιβερσον δεν θα συνεχίσει στην Παλμέιρας μετά το καλοκαίρι και από τη στιγμή που δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στον ορίζοντα, θα κοιτάξει με τον μάνατζερ του να πιέσει προς την κατεύθυνση να παραχωρηθεί ακόμη και δανεικός.

Να θυμίσουμε ότι η Παλμέιρας ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν τον δίνει δανεικό. Βέβαια, σε μία μεταγραφική περίοδο πολλά μπορούν να αλλάξουν, ειδικά όταν ένας ποδοσφαιριστής πιέζει να φύγει… Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο να κρατήσει μία ομάδα έναν παίκτη που έχει το μυαλό του αλλού.

Κατά συνέπεια, ο Ντέιβερσον παρά τις πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Παλμέιρας (πάνω από 7 εκ. ευρώ), δεν έχει βγει ακόμη από τη λίστα του Ολυμπιακού. Είναι ένας παίκτης που οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν καθημερινά τις εξελίξεις και τη «φαγωμάρα» που έχει ο Ντέιβερσον με την Παλμέιρας. Μια «φαγωμάρα» που μόνο όμορφα μπορεί να ηχήσει στα αυτιά του Πέδρο Μαρτίνς

Διαβάστε επίσης

Σάμπα για την επίθεση του Ολυμπιακού (vid)

Όλη η αλήθεια για Ολυμπιακό και Ντέιβερσον

Καράμπελας στο ΦΩΣ: «Εξαιρετικός ο Ντέιβερσον»

Πεδράο – Ντέιβερσον: Δύο περιπτώσεις με ομοιότητες