Όλη η αλήθεια για Ολυμπιακό και Ντέιβερσον

Τι υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι, τι δεν του άρεσε στην Παλμέιρας, ποιες ομάδες τον διεκδικούν και τι λέει Έλληνας ποδοσφαιριστής που υπήρξε συμπαίκτης του.

Όλη η αλήθεια για Ολυμπιακό και Ντέιβερσον

Είναι ένα από τα ονόματα που έρχεται όλο και πιο έντονα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Παλμέιρας Ντέιβερσον Μπρουμ Σίλβα Ακόστα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ ο 27χρονος φορ δεν είδε με καλό μάτι την απόφαση της Παλμέιρας να αποκτήσει άλλον επιθετικό την καλοκαιρινή περίοδο. Έτσι, φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει φανέλα και εκτός του Ολυμπιακού για τον Ντέιβερσον προκύπτουν και ισπανικές «Σειρήνες» καθώς τουλάχιστον δύο ομάδες από την Πριμέρα Ντιβισιόν ασχολούνται μαζί του. Και μόνο αυτό αρκεί για να γίνει κατανοητό ότι δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση. Βέβαια, ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει τη μάχη του παρά το γεγονός ότι οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι δεν τον παραχωρούν με τη μορφή δανεισμού και ζητούν μίνιμουμ πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Για την αξία του παίκτη μιλά σήμερα στο ΦΩΣ ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος πριν από δύο χρόνια υπήρξε συμπαίκτης με τον Ντέιβερσον στη Λεβάντε. Ο Καράμπελας κάνει λόγο για έναν «εξαιρετικό, ανάλαφρο φορ» που μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Ολυμπιακό.