Σάμπα για την επίθεση του Ολυμπιακού (vid)

Τι συμβαίνει με τους Ντέιβερσον και Ντουράντο - Τι δεν συζητά η Παλμέιρας και τι λέει ο μάνατζερ του πρώτου - Δείτε βίντεο και για τους δυο.

Σάμπα για την επίθεση του Ολυμπιακού (vid)

Για την περίπτωση του Ενρίκε Ντουράντο έχετε ενημερωθεί εδώ και αρκετές ημέρες από το ΦΩΣ και το fosonline.gr. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει στη λίστα του ο Πέδρο Μαρτίνς. Τον 28χρονο «μπόμπερ» της Φλαμένγκο ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς και στη Γκιμαράες, στην οποία είχε παίξει δανεικός, αλλά δεν κατάφερε να τον κρατήσει το καλοκαίρι του 2016.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΦΩΣ, για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τόσο για τον Ντουράντο όσο και για τον Ντέιβερσον κάνει λόγο σε σχετικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα «torcedores.com». Μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του ατζέντη του δεύτερου, Φελίπε Ντίας. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τον Ντίαζ αλλά και την Παλμέιρας ενώ επαφές για τον παίκτη υπάρχουν και με άλλες ομάδες.

Η Παλμέιρας φέρεται να μην συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη με τη μορφή δανεισμού, με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου επιθετικού να αναφέρει: «Ήμουν πριν δύο εβδομάδες στη Βραζιλία και μίλησα με τους διοικούντες της Παλμέιρας για κάποιες προσφορές που είχα. Αυτό που έγινε ήταν να μου πει ο σύλλογος ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Ντέιβερσον και δεν τον δίνει δανεικό πουθενά».

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε και τον Ντουράντο: