Γκασπάρ: «Η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα μέτρα κατά του κορονοϊού»

Δηλώσεις στην «A Bola» παραχώρησε ο Μπρούνο Γκασπάρ και αναφέρθηκε στα μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Γκασπάρ: «Η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα μέτρα κατά του κορονοϊού»

Ο Μπρούνο Γκασπάρ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην «A Bola» πώς περνά τον χρόνο του εν μέσω καραντίνας αλλά και πώς διατηρείται σε αγωνιστική ετοιμότητα για την ημέρα που θα επιστρέψει το πρωτάθλημα στη δράση.

Προς παραμονή στον Ολυμπιακό ο Γκασπάρ

Επιπλέον ο μπακ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον κορονοϊό και συγκεκριμένα στα μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, που, όπως υποστήριξε, ήταν έγκαιρα με αποτέλεσμα να περιοριστεί η έξαρση του ιού στη χώρα μας.

Η «μάχη» Γιάννη Μασούρα – Γκασπάρ για μία θέση στον Ολυμπιακό

Πώς περνά την ημέρα του, είπε: «Είναι μια δύσκολη περίοδος, στην οποία όμως έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο. Τον περνάω ακούγοντας μουσική, παρακολουθώντας ταινίες, παίζοντας Playstation και μιλώντας με την οικογένειά μου. Διατηρώ το πρόγραμμα διατροφής, κοιμάμαι νωρίς για να επιστρέψω στις προπονήσεις χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα».

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Γκασπάρ

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα δήλωσε: «Στην Ελλάδα έλαβαν νωρίς τα μέτρα. Θυμάμαι ότι μετά το ματς με τη Γουλβς τα σχολεία είχαν κλείσει. Έβαλαν περιορισμούς στην είσοδο στα σούπερ μάρκετ για να αποφευχθούν οι μεγάλες ουρές αναμονής. Πρέπει να φοράμε γάντια. Πρέπει να στέλνουμε μήνυμα για να βγούμε έξω. Ήταν μέτρα που βοήθησαν και τα αποτελέσματα έχουν φανεί».