Προς παραμονή στον Ολυμπιακό ο Γκασπάρ

Ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σύμφωνα με τους Πορτογάλους είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Προς παραμονή στον Ολυμπιακό ο Γκασπάρ

Το μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι το βασικό θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό για το ρόστερ του. Το συμβόλαιο του Νορβηγού ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν και φυσικά είναι ένα ζήτημα αν θα ανανεωθεί. Ο Ομάρ θέλει να μείνει στον Πειραιά και ειδικά με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο.

Στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού ωστόσο υπάρχει ένα ακόμα ζήτημα που παραμένει ανοιχτό. Αυτό έχει να κάνει με τον Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη μορφή του δανεισμού.

Ο 27χρονος μπακ έχει παίξει σε 14 ματς εκ των οποίων στα 8 ήταν βασικός. Ο Γκασπάρ άργησε πολύ να μπει στην ομάδα του Πειραιά, όμως είναι ένας παίκτης για τον οποίο έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια ο Μαρτίνς. Στη συνάντηση που είχε κάνει με τους δημοσιογράφους ο Πορτογάλος προπονητής είχε τονίσει πως είναι επένδυση ο μπακ από την Αγκόλα.

Βέβαια για να μείνει ο Γκασπάρ στην Ελλάδα θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πληρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ στη Σπόρτινγκ. Θα πρόκειται για αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από τους Πειραιώτες. Στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα θέλουν τον Μπρούνο Γκασπάρ να μένει στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.