Η «μάχη» Γιάννη Μασούρα – Γκασπάρ για μία θέση στον Ολυμπιακό

Τη στιγμή που στον Ολυμπιακό κινούνται μεταξύ άλλων και σε ρυθμούς  ανανέωσης του συμβολαίου του Ελαμπντελαουί, θα κληθούν να πάρουν και απόφαση για τον παίκτη που θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση (Γιάννης Μασούρας ή Γκασπάρ).

Η «μάχη» Γιάννη Μασούρα – Γκασπάρ για μία θέση στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό θα κοιτάξουν το προσεχές διάστημα να λύσουν μία σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι (Ομάρ), με παίκτες με τους οποίους είναι σε συζητήσεις για την επέκταση και αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους που λήγουν τα επόμενα χρόνια (Γκιγιέρμε, Μπα) και φυσικά το θέμα της παραμονής του Πέδρο Μαρτίνς, παρά τα όσα διαδίδει ο μάνατζέρ του Σάντσο Φρέιτας ότι εξακολουθεί να κοιτάζει κι άλλες προοπτικές σε κορυφαία πρωταθλήματα.

Εκτός των άλλων ο Ολυμπιακός θα κληθεί να πάρει και κάποιες αποφάσεις αφού ολοκληρωθεί η σεζόν ή κατά τη διάρκεια των play off, αναφορικά και με τον παίκτη που θα αποτελέσει το «μπακ απ» του δεξιού μπακ. Με τον Βασίλη Τοροσίδη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όμως, φέτος ο Μαρτίνς έδειξε να μην τον εμπιστεύεται αρκετά και ίσως αυτό να ειναι και ένας προάγγελος για τα πλάνα του την επόμενη σεζόν, εφόσον επισημοποιηθεί η παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού.

Αυτή τη στιγμή δύο είναι τα ονόματα που «παίζουν». Ο ένας είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος μπορεί να μην έχει βγάλει μάτια, αλλά έχει τις πιθανότητές του να παραμείνει. Η οψιόν αγοράς του είναι στο 1,5 εκ. ευρώ από την Σπόρτινγκ. Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Μασούρας που έχει κάνει καλή σεζόν τόσο στον Πανιώνιο, όσο και στην ΑΕΛ όπου έπαιξε ως δανεικός. Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι ανυπομονεί να γυρίσει στο λιμάνι.

Ουσιαστικά η «μάχη» για την εναλλακτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας θα δοθεί ανάμεσα σε Γιάννη Μασούρα και Γκασπάρ.