Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Γκασπάρ

Ο μπακ του Ολυμπιακού, Μπρούνο Γκασπάρ προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση για την ενίσχυση νοσοκομείου της Πορτογαλίας.

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Γκασπάρ

Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους λόγω του κορονοϊού, αλλά μέσα από αυτή τη λαίλαπα του κορονοϊού προκύπτουν και κάποια θετικά στοιχεία. Το βασικό είναι πως βλέπουμε ότι οι άνθρωποι είναι πλέον πιο ενωμένοι και ο ένας επιχειρεί να βοηθήσει τον άλλον.

Όλοι βιώνουν την ίδια δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό να μην κάνει διακρίσεις. Δεν τον ενδιαφέρει πως λέγεσαι και από που κατάγεσαι. Το πρόβλημα είναι ίδιο για όλους.

Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο ο Μπρούνο Γκασπάρ αποφάσισε να κάνει μία σημαντική κίνηση, η οποία έχει ήδη πάρει μεγάλη έκταση στην Πορτογαλία.

Ο μπακ του Ολυμπιακού δωρίζει 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο της περιοχής Εβόρα της Πορτογαλίας. Εκεί γεννήθηκε ο Μπρούνο Γκασπάρ και δεν ξεχνάει τον τόπο του.

Το συγκεκριμένο ποσό βρίσκεται ήδη στη διάθεση του νοσοκομείου "Espirito Santo de Evora". Ο Μπρούνο Γκασπάρ προχώρησε αυτή την κίνηση προκειμένου να γίνει αγορά υλικού και να καλύψει τις ανάγκες του νοσοκομείου το οποίο παλεύει για την καταπολέμηση του Covid-19. Να σημειώσουμε πως στην Εβόρα κατοικούν περίπου 56.000 άνθρωποι.