Η Μπέρνλι δεν αστειεύεται με τον Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εμφανίστηκε την Δευτέρα του Πάσχα (20/4) να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπέρνλι και πράγματι η αγγλική ομάδα δείχνει να τον έχει ψηλά στη λίστα της.   

Η Μπέρνλι δεν αστειεύεται με τον Ελαμπντελαουί

Σενάρια με σενάρια διαφέρουν. Άλλα είναι υπερβολές, άλλα κρύβουν ένα «ψήγμα» αλήθειας, άλλα είναι ο ορισμός του εγκυρότατου ρεπορτάζ. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τον τελευταίο καιρό έχει εμφανιστεί σε ένα σωρό σενάρια από την Αγγλία. Αρχικά ήταν η Σαουθάμπτον (υπαρκτό), εν συνεχεία η Σέφιλντ (περισσότερο είναι ως φήμη), ακολούθησε η Λέστερ (δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα) και την Δευτέρα του Πάσχα (20/4) εμφανίστηκε η Μπέρνλι.

Η Μπέρνλι λοιπόν δεν αστειεύεται. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είναι μία από τις ομάδες που έχουν όντως ψηλά στην ατζέντα τους τον Νορβηγό μπακ. Ωστόσο, ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, όπως είχε συμβεί π.χ. με την Γαλατασαράι ή με την Φιορεντίνα, οι οποίες έφαγαν τα... μούτρα τους.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπέρνλι, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει στον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο παρατηρείται το τελευταίο διάστημα έντονη κινητικότητα για να κάτσουν άμεσα οι δύο πλευρές στο τραπέζι και να βρουν τη «χρυσή τομή».