Και η Μπέρνλι στον «χορό» για Ελαμπντελαουί!

Μετά τις Σαουθάμπτον και Σέφιλντ, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εμφανίζεται από τους Άγγλους να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπέρνλι.  

Και η Μπέρνλι στον «χορό» για Ελαμπντελαουί!

Κάνει «γκελ» ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στην Αγγλία. Απλώς, αυτό το «γκελ» δεν έχει μετατραπεί σε κάποια σοβαρή πρόταση. Όχι ότι θα την συζητούσε τώρα ο Νορβηγός, αλλά – όπως και να το κάνουμε – στην παρούσα φάση οι ομάδες που έχουν ακουστεί ότι ασχολούνται με την περίπτωσή του, έχουν περιοριστεί στο φιλολογικό ενδιαφέρον.

Έως τώρα ξέραμε για το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον. Για την Λέστερ που γράφεται κατά κόρον στην Αγγλία, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι «αλεπούδες» εξετάζουν λύσεις για την άλλη πλευρά της άμυνάς της. Για αυτό το λόγο έχουν πέσει πάνω στον Τσιμίκα.

Για τον Ομάρ από την Αγγλία υπάρχει επίσης το ενδιαφέρον από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα τον φέρνουν στο «στόχαστρο» και της Μπέρνλι, η οποία τον γνωρίζει πολύ καλά από τις περσινές «μονομαχίες» στα προκριματικά του Europa League! Σε όλους αυτούς προσθέστε και την Σέλτικ που μπορεί να μην αγωνίζεται στην Premier League της Αγγλίας, αλλά είναι ομάδα του Νησιού.

Πώς έχει η κατάσταση με τον Ελαμπντελαουί; Αυτή τη στιγμή εκείνο που «καίει» κυρίως τον Νορβηγό είναι να μιλήσει με τον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες και να βρεθεί μία λύση με την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι. Έχει διαρρεύσει μέσω του αδερφού του (είναι και μάνατζέρ του) ότι τον ενδιαφέρει η παραμονή του στον Πειραιά και όχι κάποια μεταγραφή. Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά και από τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Η πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα, ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να απαγορεύσει σε ομάδες όπως οι Σαουθάμπτον, Σέφιλντ, Μπέρνλι και Σέλτικ να ονειρεύονται την υπογραφή του.